Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mahulienka

zuleko
nemyslela som to v zlom, fakt su nadherne:)
Najprv sa mi zdali dost velke, ale teraz vyzeraju fantasticky:))

mahulienka

Kim
juj to mas pravdu, sak sa smejem, ze zachvilu mi dcera povie, ze mami mam male cici co s tym:))
Joj no a dnes som mala sen, ze som bola na rocnej kontrole a hned som sa objednavala na reopku za vacsie:))) mne uz zacina sibat, a to hlavne koli tym Zuleko prsiam:)))

Kim

Mahulienka

wau, su kraaaasne!! no to letiiiii neskutocne!..., uz len na tych
detoch to vidiet a mojich pribudajucich vraskach:-D

quixx

Tomyum1
No tak sa teda pofotim a poslem do tej Vasej galerky.
Ja ich mam 10 rokov a natiahnutu kozu total. 3 tyzdne po porode obvod hrudnika 104 a teraz 84. Keby som tam nemala tie 200 implantaty tak mam asi len nejake supky.
Bola som na konzultacii u doktora Cervena a opku mam v juni a menime to za gulate ES VP 450 ml.
Musim pozriet dozadu v prispevkoch ten mail kam treba poslat tie foto.

tomyum1

Quixx
Prihlas sa do galerky nech pozrieme ako vyzeraju 200 implose pod zlazou po 2 detoch... Ja som mala tiez pod zlazou 200 a vymenila somich po 12 r a jednom dietati za pod sval 375 ( nechcela som vacsie a ani som nemala natiahnutu kozu).

Uz mas vybrateho lekara, velkost a pod.?

tomyum1

Lucka83
Cauko Lucka tak ty si sikula, vsetko uz sama zvladas:-)
Som rada ze si spokojna s podprdou. Ja som si dnes bola na poste pre anita telovu podprdu sport-BH, je paradna, uplne super sedi a dobre sa v nej citim. Mozno niekomuntelova farba pripada ako pooperacna, ale ja mam taku rada, vzdy som najradsej nosila telove hladke podprdy, su najpraktickejsie, cez veci nepresvitaju ako napr biele ktore vidno aj pod bielym trickom. Takze odporucam dalsi vyrobok - da sa objednat za anita.sk, sedi podla velkostnej tabulky ktoru maju na stranke. Ja mam 70D.

Doktora Martina Dziubana asi poznas z reklamy na Victoria Regia - v kazdom babskom casopise ma reklamu na laserovu liposukciu ktoru robi v Eurovea pri kinach. Nielenze mi dal ine implose ale ani dokumentaciu a karticku nemam, k dokumentacii nemam sancu sa dostat, kedze kliniku zrusil. Bola som za nim na konzultke v tom novom zariadeni ked som zacala rozmyslato vymene, nemal chut sa bavit o tom preco zavrelmkliniku a preco nema pristup k dokumentacii.

skoricka

Lucka

...no nevysavala by som, mne sa nechce ani raz za tyzden :D Lucik, bolia ma bradavky, sa citim jak keby som kojila a to este nemam babo :)) a uz si nedavam kalciovku, nechce sa mi :D Moja, aka je starostlivost teraz o tie jazvy? Mozme sa kazdy den sprchovat? A ako casto prelepujes s tym papierovym leukoplastom? Inac, ta jedna cicka ma furt boli, vies co sa mi v noci stalo? :/ boze, muzovi som ani nehovorila...Som sa zobudila na to, ze neviem sa nadychnut, strasne ma pichalo v tom prsku, ale to bola taka ostra bolest, vies ked Ta picha v boku a sa nevies nadychnut, no ta presne to, len na hrudi som to pocitila a len na tej jednej strane :/ som sa musela posadit a tak nadychnut, neviem co sa deje, dufam, ze nic, bo v hlave mam vkuse reopku :D

tomasova

no vidis, si sa dockala, gratulieren :D A ta velkost, tak podla mna je super, nie je ani mala, ani velka, neboj sa, budu pecky jak sa usadia, bud spokojna a nevymyslaj :)) vsetky tri mame rovnaku velkost :)

Lucia83

Skoricka
Mam mopslika ukrochkaneho. Teraz mi konecne prestal plznut, ale poviem ti ze predtym som vysavala 3x denne. Uplna katastrofa. Aj teba tak bolia bradavky? Ja si ich natieram calciovkou, uplne vydrate. Skoda ze ides tak neskoro. To tam asi nebudem, dohodli sme sa aj s mackou zedame stretko. Uz je dnes lepsie? Ja som si vcera dala flector jak ma chrbat bolel. Aspon som prespala celu noc.

Tomyum
Ta mi sedi fakt brutalne ta podprdka a je trosku pohodlnejsia lebo ten chrbat neni cely zakryty. No dnes uz aj vstavanie lepsie, uz som upratovala konecne lebo doteraz muzik ale to som nebola spokojna :-))
Ten doktor ti poviem to je silna kava' pritom on je znamy jeho meno mi nieco hovori ale vybavit si ho neviem. Inak to je vrchol drzosti ze si si zaplatila za implose ktore su fakt kvalitne aj cenovo drahsie a on ti tam supol uplne ine? To co je to je nenormalne.. Original by som ho zazalovala hajzlika .