Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomyum1

skoricka

aj ja mam krivu prepazku a dycham len jednou dierkou a zatekaju mi sople hlavne ked sa pusti klima... aj som rozmyslala ze to dam zoperovat ale sa mi nechce sekat len vnutri prepazku a podstupovat bolest ked mozem dat rovno opravit cely ratafak :-) nuz ale zatial chyba odvaha...

a ty seriozne nad tym uvazujes? a komu si das robit nosik?

skoricka

Zuleko, Mahulienka, Rozalka

hihi :D smejem sa v robotke :))) ja to iste, inac velmi dobra vyhovorka co sa tyka toho nosu, je ze " mam krivu prepazku " :D toto odporucam! Ja sa chystam na nos, pretoze ja mam vazne krivu prepazku a zatekaju mi sople, ci je leto, ci zima a nonstop ho mam upchaty :)

Rozalka

Angie77

neboj bude dobre. Už o pár dní aj ty budeš ceckaňa ako my. No najťachšie je to vydržať a nekukať, to ani ja nechápem prečo je taký prísny, pozerala som aj Lucie3110 dala až po o 18 dní fotky.. každy deň myslím na teba, normálne už čakám s tebou ...

Rozalka

Zuleko

to si vystihla... aj u mňa to je tak, že aj to aj to by som zmenila. Priateľ keď prišiel po mňa po opke, sa ma spýtal a čo bude ďalej, ešte čo by som si priala zlepšiť a ja jemu, joj už nič, toto mi úplne stačí, prešiel ani nie týždeň, už vymýšľam že nos by som si zmenila... :-)

mahulienka

zuleko
presne ako pises, ja tiez by som chcela aj to aj to,no ja mam taku stopku vedla mna, ktora mi hovori,ze staci, ze sa mu pacim taka aka som atd... (BLUDY). No a nehovorim o tomto super fore:)) na ktorom som takpovediac zavisla, a tu baba pisu, ze este nosik, este pery a neviem co:)))

TARA_

baby spominal sa tu Dr. Marsal, tak sa chcem spytat, mate niekto skusenosti s Life-Med Clinic v Pezinku alebo Euroclinic v Trnave?

Zuleko

Mahulienka
Ty mas tiez velmi pekne prsia.My zeny sme inak strasne pred tym sme zili s malymi prsiami a nebola to katatrofa,dali sme si urobit a hned zacneme vymyslat , ze mohli byt aj vacsie;))) Vecne nespokojne heh,ja som si povedala ,ze ak si dam prsia nic ine uz nechcem a budem maximalne spokojna a zrazu buf a druha opka:)) A samozrejme pred nou som sa zaprisahala,ze uz ziadne zakroky!;))) A teraz jasna vec,ze chcem aj pery a zacinam spekulovat aj o nose;)) som zvedava ako budem vyzerat o 10 rokov,ked budem takto pokracovat;)) Ale ako sa hovori najlepsia investicia je do seba;)))

mahulienka

zuleko
sak to ze v sne, rano to uz bola ina realita, ked som sa pozrela vedla som pochopila, ze sa mi to len moze snivat:) to by mi uz manzel neoddobril, ale sen to bol pekny:))