Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

NO RA

Skoricka

ty si prosím ťa koľko platila u toho MUDr. Mládeka? to bolo v NR? máš ich úplne mega! a čakala si dlho na termín?

NO RA

Skoricka

ty si prosím ťa koľko platila u toho MUDr. Mládeka? to bolo v NR? máš ich úplne mega! a čakala si dlho na termín?

mamita

kočky ako je to s hojením rán po opke?...čo sa hojí rýchlejšie dvorec pod pazuchou alebo pod ryhou?...snáď budem do mesiaca po a mám málo info,..chcela som sa nechať inšpirovať vami čo už máte po ale bohužial sa neviem stále dostať do galérie....vraj mám málo príspevkov:o(..tak vás tu zatiaľ poctivo čítam a snažím sa vymyslieť ako opíšem dr čo vlastne chcem...

angie77

tomasova

ty mi ani nehovor že mohli byt aj väčšie, veď ti dal tie väčšie a ešte sa ti zdajú malé? :)) ja nad tým už dumám od včera že 370 mi bude asi málo ale už s tým nič nespravím do pondelka a štve ma to, lebo na dalšiu opku už určite nepojdem, to by už manžel neodúhlasil...a ked vidím tie vaše velkosti, všetky máte nad 400 a viac ...nooooo asi budem nadalej nosit pushupky aby to bolo vôbec vidno tie moje väčšie lentilky ktoré mi tam vzniknú :D

NO RA

Skoricka

tomasova

angie
cicka nemysli na nezobudenie a ine kraviny,ked sa budes bat nebudes v zivote nic mat.ja som sa nebala vobec,ani cestou na salu...naco,ved som to chcela...a bolest je najhorsia asi prvy den,teda pre mna.potom je to uz lepsie..aj teraz je bolest ale len taka aby som vedela ze tam nieco mam..uplne v pohode..ale kazda baba to preziva inak,ze?najhorsie je vstavanie..ale inak sa to vsetko da prezit..len neviem preco ale mam pocit ze mohli byt vecsie...

angie77

tomasova

ahoooj cica, ona žijééé!! :))
som rada, že to už máš zasebou,
predomnou je ešte celý
víkend v napätí:(
včera som tu bola na skok, ale ked som začala čítat ako baby píšu o nejakej čo sa neprebudila z narkozy či čo, rýchlo som zavrela notebook a bolo...a som v kelu, mám taký strach že až ;(

ako sa cítiš? bolesti?
ja viem, že prežijem bolesti aj to všetko potom, len tá narkoza má máta :(
cica prajem Ti nech ten dnešný deň je už omnoho lepší než ten včerajší a nech ti je už každým dňom lepšie a lepšie.

Rozalka

rovnako aj Tebe, jaj ty už za chvílku ani nebudeš vediet že si bola na opke, beží to čo? :)

baby no idem umývat okna asi, aby som nemyslela na pondelok

fekynka

Mahulienka,
No viem,že sme si už písali,ale ten Poprad mi nejak vypadol..Je nás tu už toľko veľa ,že človeku niejaké tie info z hlavy vyprchaju. No mojenko ja by som sa veeeelmi rada stretla,ale som zo ZA v Tatrách mi bývajú rodičia.Takže aj ked sa nestretneme pred opkou určite prídem k našim na dlhšie po operácii a vtedy urcite musíme dať kafco :-)V PP asi nieje moc bab s vylepsenym hrudnikom hmmmm?Ozaj kto tí vyberal stehy?červen alebo sestrička?A koľko dni po pole.