Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fekynka

Mahulienka,
Tak to som ani netušila,že si bola v Poprade na opke sranda od začiatku čo som sa dostala do galérky tak ty a Sisente ste vzorom nádherných prsicok.Hneď ako som zbadala tvoje krásavice som presvedčená že aj ja chceeeeem take.Ja idem do popradu na operáciu k Cervenovi teraz 15.12 sa už neviem dočkať.Ozaj nebude tí vadit ak ukážem nášmu doktorkovi tvoje nádherné cicule?Idem teraz v sobotu este raz na konzultáciu aby som sa som sa poriadne uistila,že som si ku svojej mini váhe a vyske vybrala správnu veľkosť.Chcem mu ukázať tvoje foto aby sme sa dobre pochopili.
Este raz naozaj tí doktorko spravil nádherné prska.

fekynka

Mahulienka,
Tak to som ani netušila,že si bola v Poprade na opke sranda od začiatku čo som sa dostala do galérky tak ty a Sisente ste vzorom nádherných prsicok.Hneď ako som zbadala tvoje krásavice som presvedčená že aj ja chceeeeem take.Ja idem do popradu na operáciu k Cervenovi teraz 15.12 sa už neviem dočkať.Ozaj nebude tí vadit ak ukážem nášmu doktorkovi tvoje nádherné cicule?Idem teraz v sobotu este raz na konzultáciu aby som sa som sa poriadne uistila,že som si ku svojej mini váhe a vyske vybrala správnu veľkosť.Chcem mu ukázať tvoje foto aby sme sa dobre pochopili.
Este raz naozaj tí doktorko spravil nádherné prska.

v girl

Zuleko
ja sa neviem vynadivat...tvoje prsia su prekrasne!!! od kedy som ti ich videla...stale snivam o takych krasnych velkych didikach hehe :))

super diva

Babulky potrebujem poradit už som skoro 8 mesiacov po opke doteraz žiadne komplikácie spokojnost velká...ale nejako ma začalo pobolievat lavé prsko, aj ho mám také necitlivejšie a cítim viac implantát ako na tom druhom cez kožu ,dufam že to prejde a nieje to nič vážne lebo fakt mám v nom iný pocit ako v tom pravom a neviem prečo??...pekný večer všetkým prsaticám aj buducim nositelkám krasných prsiek:)

Lucia83

Zuleko
Tak to je parada ze nemaju E kosik. To som prekvapena. No nic ja zajtra iba prirvnam ze co to budem mat vlastne za kosik. Ale ked ty E tak ja take B-cka...

strangeemily

fufu

no mne dal 300 okruhle,VP,eurosil. ja nemam zaklad tak asi take sa mi najviac zmestia,ja mam 2.septembra:)a preco mas aj ty vtedy?a nie skor,si tiez v zahranici?

Zuleko

Lucis
Tak ja ratam ze budrm mat E ked z D mi trcia bradavky.Teraz som sa vratila z Auparku a nic tam neni:/ bola som v intimissimi,hm,new yorker,tezenis a nic,najvacsie C a D zopar ale skarede.A som z Kosic;)

mamita

Ahojte tak som to konečne spravila... Zajtra mám konzultáciu u mudr. Trsku a a ak všetko dobre dopadne tak by som sa v decembri konečne dožila krásnych nových koziciek :o) strašne sa teším

Lucia83

Zuleko
Cica ty a E??? To sa mi nezda. Podla mna vacsie nie? Ja zajtra planujem mrknut do aupacu tak ti dam info co najdem. Ty si neni z ba tusim vsak?? Inak ja som tu sportovu kupovala E. A to teda mam o hodne mensie.

Zuleko

Lucia
Prve mesiace sa maju nosit s podprskou,aby neklesli implose:/A nechcem to podcenit,kedze mam naozaj velke implose,ktore su nachylnejsie na pokles.D su mi male a E som nenasla ziadne:/