Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

V girl
No praveze nemam,mam len prsia ..mna len velmi zaujima tato problematika,ale potesim ta,buduci tyzden sa chystam na zvascenie pier,ale tiez len hornu;)))A potom o rok dva by som chcela aj nostek:)a ty s perami co? Aku metodu;)?

v girl

Zuleko
v pohodeee precitam..aj ja tukam opatrne,aby som nezobudila maleho tak aj u mna sa najdu chyby..ja som tiez blazon...teraz planujem tu reopku,hornu peru zväcsit a dala by som si aj odsat ten hnusny podkozny tuk z brucha co mi ostalo po porode take mäkke...neviem to vobec spevnit :D a hned hladam odsavania radsej :D predpokladam,ze aj ty mas na sebe dost umelych vylepseni :))

Zuleko

V girl
Ked budes potrebovat povzbudit len mi napis a ja ta hned na tolko plastickych operacii prehovorim:))) haha,ja som trosku sisi v tomto smere;))No samozrejme co sa tyka kamosiek tak z 5 ma podporila 1,vsetky ostTne si tukakli na celo, ze nie som normalna,ale ja ked nieco chcem tak sa nezastavim;)mojim snom bolo mat velke prsia a bolo mi uplne jedno co si o tom ostatni budu mysliet,preto ak si na 110% presvedcena,ze ich chces tak nevidim dvovod preco by si mala reopku odkladat;))No a pokles,tak riziko tam je stymsa musi ratat.Pisem ako hotentot ,ale som na mobile;)

v girl

Zuleko
tak teraz si ma len povzbudila :))))) lebo som sa obavala ci to nie je moc skoro...ci nezacnu neskor ovisat....ale viac zien v mojom okoli a v mojom veku uz ma aj 2 opky za sebou..teraz musis mat tolko napadnikov :D co na to kamosky?? mne niekedy chybaju take co by ma podporili...alebo co by ma pochopili,ze mne sa to velmi paci...

Zuleko

V girl
No ja po prvej op som nemala rovnake prsia,co vidno aj v albume,mala som aj asymetriu a bradavky v roznej vyske..nechapem ako tak krasne mi tie prsia teraz urobil,ze ich mam skoro rovnake;) A pritom ja som svoje prsia malla asymetricke a lave vacsie od praveho.Tak ja som len o rok starsia od teba a sla som do toho velmi som chcela tie prsicka a to nemam este ani deti;)

v girl

Zuleko
chcem urcite reopku..len neviem ci nie je skoro...mam 21r. sice dieta uz mam...len ci nebude skoro na reopku....ale mam miernu asymetriu..a bradavky mi idu trosku von..cize aj tie by som dala posnut :D ja som uz doktora pripravila,ze ked pridem na kontrolu v januari mu oznamim termin dalsej konzultacie :D ty mas prsia uplne rovnake..a aj bradavky ti idu pekne

Zuleko

V girl
Hihi tak to sa tu rozrastame baby,co by sme chceli vacsie:)) Tak mozno pojdes v mojich slapajach,ja som prve mala tiez 390;))takze chces idt na reopku ci len uvazujes?;)

mahulienka

felynka
moja, ja som ti uz davnejsie pisala, ze som bola operovana v PP, ale tu pri tolkych novych info, clovek rychlo prehliadne. Moja nemam s tym ziadny problem, ak ukazes doktorkovi moje foto, naopak velmi ma to tesi:))) A ty si odkial, ved nakoniec, by sme mohli dat kafe, ked budes v PP:))

v girl

Zuleko
ja som bola v auguste mam 390ml , Nagor ale nizky profil..a su malicke..tak by som chcela uz reopku...ale musim mat prska aspon pol roka. bola som u Mladeka v NR. som spokojna s pevnostou,tvarom..len uz chcem väcsie hehe

Zuleko

V girl
Dakujem pekne taketo slova vzdy potesia;)) ty sa ku komu chystas a ake implose?

Baby poslala som fotky ako vyzeraju v podprsenke aj ked mi je mala a ajv tricku pre predstavu.