Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Zuleko
. A naco ti prosim ta je??? Sak ich pekne nos na volno kozane. Sak ich mas paraadne, naco by si ich skovavala?
A co nemaju taky kosiicek :-) ja som zvedava tiez co zozeniem s tym mojim obvodoma teraz aj kosikom

Tomaska
Neboj moja pekne ich vykukas ked dojdem. Aj ja tie tvoje o 10 ml vacsie :-)

Lucia83

Tomaska moja
Sak a co tvoje tam mam dat:-)))
Ne nafotim dnes specialnu ediciu a posielam . A nabuduci tyzden polievka, hlavne a dezert. Joo?

Lucia83

Skoricka opicka, tomyum

Dievcence moje tak toto je priam neuveritelne!!! Ja mam tiez krivu prepazku a chcel miju dr. Spravit ako som bola vo february na mandliach, ale ja teda ze dojdem inokedy. Viete si predstavit, ze ne ze som nemohla rozpravat, jest, pit, ale este aj dychat by som nemohla. No ani nahodou. Jedna lezala vedla mna na izbe a bola ako keby ju presiel valec. Chudera monokle pod ocami, nos ako bambulu a vysusene pery ako nemohla dychat. Chuda. Ja tiez zatekajumisople, zapchata ta dierka no uplna katastrofa. Este ked som bola tehu to bolo najhorsie, nevedela som ani dychat a to som si davala kvapky. Na to sa asi neodhodlam, aj ked bysom mala...
Skori neblaznico reopka nevymyslaj mas ich namakane !!! Nic ti neni je to normalne kazda mame ine bolesti, ja tiez ten jeden stale viac citim. A v tych tielkach zamkne ta a nelen to ten kluc ani on nebude vediet kde da aby si to mohol s tebou uzivat kazdu minutku :-)))
Tomy no tak tu podprdku mrknem. Dnes som uz bola aj s malou na angline s autom a v pohode docela. Som sa obavala, ale tak dalo sa mohlo by to byt aj lepsie tak zajtra snad bude.
Skori k tym pokynom este. Sprchovat mozeme v klude, das vzdy novu naplast. Ja napr az dnes sa osprchujem na prsach, lebo mamca zdravotacka mi hovorila ze tak 1-2 dni by po stichoch nemala jazva namocit aby sa neroztiahla. Ale tak neviem dnes uz je to zas inak. A jazvy nicim nenatierat nechat iba ten leukoplast. Uz si mrkla jazvy? Dnes si ich mrknem. Precotu baby hovoria ze si nemozu pozriet prsa? Nic sa nam nestane nie ? Ked ich pozerame. Cooo???

Tomaska
Pozdravuj kozeny

tomasova

skoricka
drahusik tak ty ich mas uz brutalne...ozaj krasa..ja mam jedno vecsie od opuchu,tak hadam odpuchne...som zvedava na celkovy vysledok...

tomasova

angie
ciculka a kdeze si??tesis sa stale??mas sa na co ti poviem...ta bolest sa da vydrzat,teda aspon pre nma,prvy den to bolo asi najhorsie...a to vstavanie z postele je katastrofa.

Kim

skoricka

ooops v tom tielocku veeeelmi sexy! krasne kozenky, vyzeraju rajcovne, muzicek si Ta bude musiet strazit 8-) hihi

anett101

waw, noo to na 400 ky vobec nevyzera, ale na foto je to klamlive, urcite budu peknunke, sme zvedave na dalsie foto;)