Skoricka opicka, tomyum
Dievcence moje tak toto je priam neuveritelne!!! Ja mam tiez krivu prepazku a chcel miju dr. Spravit ako som bola vo february na mandliach, ale ja teda ze dojdem inokedy. Viete si predstavit, ze ne ze som nemohla rozpravat, jest, pit, ale este aj dychat by som nemohla. No ani nahodou. Jedna lezala vedla mna na izbe a bola ako keby ju presiel valec. Chudera monokle pod ocami, nos ako bambulu a vysusene pery ako nemohla dychat. Chuda. Ja tiez zatekajumisople, zapchata ta dierka no uplna katastrofa. Este ked som bola tehu to bolo najhorsie, nevedela som ani dychat a to som si davala kvapky. Na to sa asi neodhodlam, aj ked bysom mala...
Skori neblaznico reopka nevymyslaj mas ich namakane !!! Nic ti neni je to normalne kazda mame ine bolesti, ja tiez ten jeden stale viac citim. A v tych tielkach zamkne ta a nelen to ten kluc ani on nebude vediet kde da aby si to mohol s tebou uzivat kazdu minutku :-)))
Tomy no tak tu podprdku mrknem. Dnes som uz bola aj s malou na angline s autom a v pohode docela. Som sa obavala, ale tak dalo sa mohlo by to byt aj lepsie tak zajtra snad bude.
Skori k tym pokynom este. Sprchovat mozeme v klude, das vzdy novu naplast. Ja napr az dnes sa osprchujem na prsach, lebo mamca zdravotacka mi hovorila ze tak 1-2 dni by po stichoch nemala jazva namocit aby sa neroztiahla. Ale tak neviem dnes uz je to zas inak. A jazvy nicim nenatierat nechat iba ten leukoplast. Uz si mrkla jazvy? Dnes si ich mrknem. Precotu baby hovoria ze si nemozu pozriet prsa? Nic sa nam nestane nie ? Ked ich pozerame. Cooo???
Tomaska
Pozdravuj kozeny