Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

NO RA

ak ti môžem poradiť NR Avelane, je nás tu vela bab a ja taktiež čo sme s dr. Mladekom spokojne na jednotku a ja sa chystam k nemu aj na reopku, nie že by som nebola spokojná la echcem ešte väčšie a tým chcem aj podakovať ZULEKO že ma utvrdila jej písaním aby som do toho išla znnovu, ludia ma odradzaju ale ja chcem a aj si za tým pôjdem :))

v.girl

ja idem v januari konzultovať ml a vo februari opku nedohodneme sa spolu ? :D

mahulienka

Zuleko, skoricka
nadherne, sexy no nenormalne:))
fekynka
stehy som mala samovstrebatelne, takze doktorko len skontroloval, pochvalil si robotku:)), opytal sa ci by som nechcela upravit tu gulicku na nose:))No a co sa tyka tych bab v PP, tak niekolko ich poznam co maju spravene, ale nieje ich vela. Tebe sa to uz blizi, co? Budem drzat palce:)

Zuleko

Ale baby prestante,vsetky mate alebo budete mat krasne prsia;)Len je prirodzene ze s chutou rastie apetit,ja keby som videla niejaku babu, co ma 800 ml tiez by som zacala rozmyslat,ze mohli byt vacsie;)ja nikdy nezabudne ,ked mi kamoska par rokov dozadu ukazala 300 ml avtedy som si vravela,ze chcem max.250;D A vidite,kde som skoncila..ale to jevzdy tak ked nemame prsia zda sa nam vsetko super,potom uz zaciname spekulovat;)))

NO RA

Skoricka

no ja som z Piešťan a ešte len nad tým celým uvažujem a do NR by som to mala blízko. V Piešťanoch robí MUDr. Peter Siska, ale operuje v DS, kamoška si u neho dávala 320 ml a platila 2300. Chcem väčšie, ale neviem si samú seba predstaviť so silikónmi. Neviem no. Ale jak sa mi to raz dostalo do hlavy, už to tak ľahko odtiaľ nedostanem! :D a chcela by som ich najlepšie hneď :D

angie77

skoricka

až teraz som si všimla, že si aj ty pridala nové fotky, no ani sa nečudujem manželovi :)) to by ťa žiaden muž len tak v tieločku nepustil von s tým čo tam máš teraz :DD naozaj krásne

angie77

tomasova

a už si si ich videla? lebo vieš teraz sú tam také natlačené, ale ked ich doktorko vypustí von, tak to bude inak vyzerat :)

..vidíš,s tou ZULEKO máš pravdu, to ona za to môže, že všetko sa nám zdá teraz málo :)))

skoricka

Dakujem vsetkym kockam co ma pochvalili, velmi dobre to padne, uz som taka rada, ze mam po opke, super pocit! Uvidite tie co mate pred, ze ten cely stres a obavy z Vas opadnu a uz bude len dobre :) A si budete bit hlavu o stenu, ze po 1. preco som na to nesla skor a po 2. preco som si nedala vacsie :D

Zuleko

uplne uzasne ich mas :) Inac, aj ja som bola vcera v auparku v tom istom case ako Ty, tiez som kukala na podprdy, ale este nekupovala :D Takze si nenasla nic v celom Auparku?

NO RA

ano v NR som bola a platila som 2660....Chystas sa tam aj Ty? :)

Lucia83

Lucinka, konecne ma nebolia cicky!!! Normalne samo to odislo, juj jaka rada som!! teba zlosti este ten pravy?? Inac, som sa este nesprchovala, ako myslim prsia hole, ani neprelepovala jazvy, dneska to zrealizujem, som treti den po vybrati stehov tak jak Ty...A este k tomu nosu :D tak jedna kocka co tam so mnou bola, spolu sme sa prebudzali a strasne zle nam obom bolo :D a ona si davala aj nos, ci pana, strasne ju to muselo boliet, lebo celu noc len take vzlyky vydavala az do rana a este aj dalsiu noc, normalne som za nu trpela, ani dychat nevedela chudak ona :/ v zivote by som nesla naraz kozy aj nos, fakt obdivujem tie zeny, ze toto zvladnu! ale ja tu prepazku si dam, kosti nechcem sekat, len vyrovnat prepazku a mozno makku cast, sak uvidim, ma to este cas...

tomasova

angie
tak ja som vzdy chcela velke kozy,nie obr ale velke..a tieto sa mi zdaju mensie ako bola moja predstava..ved uvidim casom,ne???budes spokojna neboj,to len ja stresujem...cim viac sa tu ZULEKO foti tym viac by sme chceli..ha ha ha