Dakujem vsetkym kockam co ma pochvalili, velmi dobre to padne, uz som taka rada, ze mam po opke, super pocit! Uvidite tie co mate pred, ze ten cely stres a obavy z Vas opadnu a uz bude len dobre :) A si budete bit hlavu o stenu, ze po 1. preco som na to nesla skor a po 2. preco som si nedala vacsie :D
Zuleko
uplne uzasne ich mas :) Inac, aj ja som bola vcera v auparku v tom istom case ako Ty, tiez som kukala na podprdy, ale este nekupovala :D Takze si nenasla nic v celom Auparku?
NO RA
ano v NR som bola a platila som 2660....Chystas sa tam aj Ty? :)
Lucia83
Lucinka, konecne ma nebolia cicky!!! Normalne samo to odislo, juj jaka rada som!! teba zlosti este ten pravy?? Inac, som sa este nesprchovala, ako myslim prsia hole, ani neprelepovala jazvy, dneska to zrealizujem, som treti den po vybrati stehov tak jak Ty...A este k tomu nosu :D tak jedna kocka co tam so mnou bola, spolu sme sa prebudzali a strasne zle nam obom bolo :D a ona si davala aj nos, ci pana, strasne ju to muselo boliet, lebo celu noc len take vzlyky vydavala az do rana a este aj dalsiu noc, normalne som za nu trpela, ani dychat nevedela chudak ona :/ v zivote by som nesla naraz kozy aj nos, fakt obdivujem tie zeny, ze toto zvladnu! ale ja tu prepazku si dam, kosti nechcem sekat, len vyrovnat prepazku a mozno makku cast, sak uvidim, ma to este cas...