Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomasova

matka
ahoj cicka,tak ked som sa prvy krat videla na posteli na izbe tak som myslela ze mi dal 300ml..ze kde mam cecky???moj drahy hovori ze su akurat,ze este potrebuju cas aby boli pekne gulate...ale poviem ti pravdu ze brala by som vecsie.asi mi sibe,este ich mam len par dni ale proste su mi male....ak sa ti pacia velke a doki povie ze sa ti zmestia tak ber....

Monitaaa

Zuleko ewel a vsetky baby :D
nasla som ten aquamid aj na sisklienke www.siklienka.sk celkom by ma to zaujimalo, sice uz nie do pier, ale časom ako vypln vrasok... na nete su rozdielne nazory, zeny to chvalia, lekary zatracuju :D tak vyber si, ale kto vie ako sa to bude tvarit po rokoch, ked sa aj linie zmenia... ma o tom niekto nejake info? alebo by sme sa mohli kazda opytat svojho lekara aky ma na to nazor a hodit ho sem, nech mame info od viac lekarov. hm?

Matka872

tomasova
no ahoj,uz sa tesim kedy das do galerky prsicka.Podla toho co si pisala ja uz rozmyslam ze ked bude mat Mladek viac implosov na klinike,(neviem ci objednava,viac kusov v roznych ml.)ze nech mi da 500-vky :-( mne uz preskakuje :-)

skoricka

angie, mahulienka

dakujem Vam dievcata!

tomasova

ja som ich mala velmi opuchnute po opke, a vyzerali uplne ako anatomicke :D ale teraz kazdy tyzden viac a viac gulateju, no ved sa aj usadzaju...Takze nestresuj, lebo oni nebudu vyzerat tak ako teraz, ani ako o tyzden, ani ako o dva...ved uvidis :) ale fot si ich stale, ze by si videla jak sa menia :)

NO RA

chod! teraz hned zavolaj :D ja som bola koncom augusta na konzultacku a koncom oktobra mi dal termin op .

super diva

asi by si mala napisat zajacikovi, nech Ti da instrukcie, lebo neviem, ci heslo Ti pojde, ked tak dlho si tu nebola...

Matka872

ZULEKO
ahoj,mas veeelmi pekne prsia,take velke,akurat k postave.Mne sa pacia tiez velke prsia.prosim ta pozri sa v galerke na moje prsia a mam mat 450 ml okruhle VP,presne ako tomaska.Napis mi prosim ta co by si povedala budu to aspon take mensie 4-ky na mne??.Dakujem ja uz som mimo.Tomasova nasa tu pisala ze mala predstavu ze budu vacsie.Mna zatial drzi len predstava ze mam celkom zaklad :-),jak aj doktor povedal.Hmm no ja neviem.Uz normalne rozmyslam ze ked bude mat pan Mladek implose viac ml,na klinike,nech mi da 500-vky.Viem uz mi preskakuje :-(

tomasova

angie,skoricka
tak velmi nelezkam,mam doma maleho tak stale otravuje,sedim alebo tak pobehujem po dome..ale nic take nerobim ..pobolieva to stale ale tak normalne,nedavala som dnes ani flektor..a jasne ze som ich kukala,to ja by som nevydrzala..aj dnes som poslala foto LUCINKE..dnes poslem aj do galerky ked pride segra,bo ja to neviem...antitalent.
skoricka
aj ty si ich mala spochnute a vevyzerali na zaciatku ako gulate ale tak vselijak???kedy zacali naberat ten krasny tvar co mas taraz???

Zuleko

Ewel
Jasne,ze podporujem,viem ako mne chybala podpira aako ma katdy odradzal.Len si naozaj treba uvedomit,ze sa moze hocico stat,treba ratat aj s tymto rizikom.No najdolezitejsie je pozitivne mysliet a ist si za svojim:)