Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Matka
Pozriem ta ale az vecer,lebo som v praci len na mobile aneviem sa dostat do galerky,ale napis mi tvoje miery cez pod prsiami vysku vahu a akymas zaklad;)

Rozalka

Tomaska

ten pocit som mala aj ja, normálne som sa zobudila, ja som necítila ani bolesť, nič a keď som sa pozrela na seba, normálne som sa zľakla že mne asi nedal nič... vypytovala som sa od sestričiek, že nejako sa mi zdajú malé, ale uisťovali že nie to je len pocit... ešte aj cestou domov, priateľ mi hovorí, že sa vôbec neteším, že čo sa stalo... on ma ubezpečoval, že ich mám veľké len tá podprda robí, chudák verím tomu že nikdy také nevidel, ale ubezpečoval. Ja som ich videla až po týždni a sú dosť veľké, takže ja som spokojná... fakt to je len ten pocit!!!

Angie77
neboj sa mojko, bude dobre.. nemysli na takéto, že sa nezobudíš, somarina!!!

A nos si dám spraviť aj JA!!! .. len ešte o tom doma nevedia!

tomasova

matka
niesom na FB,,,,ale teda dufam ako hovoris ze casom sa usadia a zvyknem si...aj tak su male...moja lucka mucka teraz posle nejake moje fotkyy do galerky tak to sleduj a cuduj sa svete...ze co to ma ta tomaska jake orechy

Matka872

Neviem ci mas facebook,ked hej a chcela by si, tak si ta mozem ulozit do priatelov alebo ty mna podla mena,sak mas moj e-mail.
Napadlo ma to lebo jedna moja znama si dala spravit cicky a vies ona je taka chvalenkarka ze sa netaji s tym,Pohladam ked bude mat tam jednu fotku ktoru som videla pred cca 3 mesiacmi tak ti skusim poslat.Mala odo mna asi polovicky cecky (svoj zaklad) dali jej 325 ml,no mne sa zdali riadne koziska,nechapem ci foto skresluje :-O alebo ona vydumuje :-)

chiquititaa

ahojte, potrebujem radu...
vcera som si nasla 2 stichy este..mi vyliezli jeden som vytiahla bol len taky kusticek a druhy (okolo bradavky) som tahala ale isiel velmi pomaly a nakoniec som zistila ze sa za nim koza naskrcava ako ked je to pretkane tak neviem asi budem musiet zavolat na kliniku alebo ho este skusim vybrat no z mojich minimalnych medicinskych skusenosti sudim , ze sa to bude musiet este niekde prestrihnut aby sa to dalo vybrat...:-(
mate s tym skusenosti ?

Matka872

tomasova
no sak budem vidiet v galerke kebyze das fotky po tyzdni,mesiaci,a tak,vies 450 je dost,a ty si mala aj svoj zaklad,to ked uvidis neskor zmenis nazor podla mna ;-)

Matka872

tomasova
ale ako uz tu bolo pisane.Ze po opke sa zdaju kazdemu nie take ako ked uz odpuchnu usadia sa.To budu velke dost tvoje prsia ked budu uz trosku usadene.Lebo mne sa normalne ked si pozeram fotky dievcat hned opke zdaju take mensie ako ked sa usadia odpuchnu,potom vyzeraju ovela vacsie. Aj ked nechapem lebo po opke su opuchnute,a prave vtedy by mali posobit vacsie :-) Uz moj na mna krici ze nech nevymyslam nad vacsimi,ze to je dost 450 ;-)