Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

Zuleko

samozrejme všetko si to uvedomujem, len ma nebaví počúvať stale a na čo a máš ich dobre, hej dobre ale ja chcem velké ako Zuleko :D a také krásky a ozaj na foto to máš aku vlekosť? ja som si včera kupila v NY podprdu vystuženu ale tie vankušiky som vybrala 75D mala by som hodiť foto.

fekynka

Majulienka,
Ozaj aj mňa sa pýtal či nespravime rovno aj nosik,povedala som že jasnacka,ale neskor.Všetko naraz by som nezvládla a aj manžela nato musím psychicky pripraviť :-)

ewel007

NO RA

podla toho kolko je pre teba dlho? :)
da sa s dr. Mladekom super dohodnuť na termín ktorý ti bude vyhovovať a určite nebudeš čakať neviem kolko mesiacou, ja som to chcela mať rýchlo za sebou aby som nevymýšlala a nemala čas velmi na rozmyslenie :))

lilabmw

mahulienka

ty si isla hned domov?Tym padom si mala asi lacnejsiu opku nakolko si nemusela platit noc a stravu a podobne ci?Kolko si platila za opku?Ale ty mas tusim anatomy ci okruhle?

ewel007

Matka872

v Avelane maju priamo dostupne na kliniky imploše takže ked v den opky povieš že by si chcela väčšie a zmestia sa ti nech ti da 500ml ako mne, ja mam od prveho dňa pocit že su pre mňa malé, ja mam rada velké kozy preto idem na reopku :))

lilabmw

Zuleko

presne ako si to napisala ze kazda si zvykneme po case a stale budeme proste vymyslat a hladat co neni dobre :-) to sme my zeny a suhlasim aj s tym ze toto forum je skvele velmi vela sa toho dozvieme aj pred operaciou aj po co je uzasne :-)

fekynka

Mahulienka,
Veru veru už sa mi to blíži nech to už mám za sebou.Zajtra idem este na jednu konzultáciu koli tej veľkosti,pretože spekujem...hruuuuza...čím dlhšie čakám na opku tým viac času mám na spekulovanie :-)Chcem sa s našim zlatým doktorkom dohodnúť či mi popri operácii vyberie aj znamienka.Zajtra dám vedieť ako sme sa dohodli s doktorkom.A cicka micka hneď ako mi bude po pole lepšie ideme na kafco.

Zuleko

Matka
Pozriem ta ale az vecer,lebo som v praci len na mobile aneviem sa dostat do galerky,ale napis mi tvoje miery cez pod prsiami vysku vahu a akymas zaklad;)