Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

lilabmw

moja ja mam Mentory su mäkučke a a ko moje od prírody :)) tak tie aj chcem,ja osm rozhodnuta lebo budem stale nespokojna :) kde to zistím alebo kde si to ty vyčítala ohladne velkosti ml, teda chcela by som vedieť ake nad 500ml hore vyraba firma Mentor?
ja asi niečo 650ml :) lebo ked mam teraz 500ml to by sa neoplatila za 100ml do toho isť :)

mahulienka

fekynka
ok tak daj zajtra vediet, ako si dopadla a pre aku velkost si sa rozhodla:) no ja som mu hned na ten nos povedala, ze ja som s nim stotoznena, ze ziadnu dalsiu opku uz nechcem, to som bola v bolestiach na kontrole. Mozno keby mi to povedal pred opkou, tak by som mozno porozmyslala. On chce mat na vsetkych z nas, male, pekne nosiky:))tesim sa na kafcu
lilabmw
ano moja, ja som isla hned po opke domov, mna opka vysla okolo 2800, anatomicke ES tie ma vysli tusim aj z pooperacnou nejakych1160€,

lilabmw

ewel007

vies co neviem este zalezi kam pojdem na reopku ked pojdem kmojmu co ma operoval Dr.Ocenas tak asi nagory dam tie co ma zuleko mozno trochu mensie nakolko mam len 163.Alebo ked Dr.Cerven by bol tak asi ES alebo tiez nagory a velkost keby nagory tak asi bud tie 620 co ma zuleko alebo 575 tam velky rozdiel nieje alebo potom ES 650 alebo 550.To bude na mne vyzerat ako bomby si myslim :-) akrurat rozmyslam ci nove auto alebo zase kozy :-) som to ja jedna velka koza stale nespokojna :-) a ty ake by si chcela .Najväcsie z ES su 800ky.A inak rozmyslam aj na strednym profilom aby isli viac k sebe

ewel007

Zuleko

ja si mylsím že aj F, to ide po E, nie? ved v tej D si max napratana, to ti je maličké, ved to vidíme, tak neklam samu seba :))

ewel007

tomaska

zlatíčko moje ja som na teba tak myslela, som rada že už máš po a že si ceckaňa ale čítam že si nespokojna s velkosťou ako ja :D neboj budeš dobra :))
pekne sa mi liečikuj a teším sa na foto, inak ja mam v galerke foto hned ako som došla dom, 3dni po opke a ked sa na ne pozriem dnes, môžeš porovnať, dnes cvaknem, šak som už dlho neprispela :)

tomasova

ewelinka
ahoj cicka,ako sa mas??ja teraz vylehujem,odpocivam..stele si tam z vrchu nakukam ci sa nahodou nenafukli...a nic.

ewel007

Monitaaa

no ja som tiež čítala neaké veci o tom dosť ludi Ano dosť Nie, ale každy je za ineho nazoru takže zisťuj a informuj :))