Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

Zuelko

no ved jaska mne niekedy sedi C niekedy D, ale videla som Dčka čo su max velke že by som potrebovala ešte 100-150ml jak nič do nej :)
inak ja mam tiež v.girl na fb tak sa môžme aj tam spokojiť :)) určite si velka kočka

skoricka

Zuleko

mas Ty tu fanklub :DDD

tomasova

Ty nestresuj prosim Ta :D sak perfektne ich mas, ano zdaju sa Ti teraz male, ale oni si musia sadnut! Pockaj o 3 tyzdne jake guliska budes mat!

Lucka83

uplne super Ti sadli prsia a krasnu mas tu ruzovu podpiru, ci co to je :)) si spokojna?

Zuleko

Ewel
To si nemyslim moja ze az F zas tie prsia nie su az take velke,E mi bude bohate stacit.Vsetko zalezi od strihu podprsenky,vykrojenia kosika a hlbky mozno aj D niektore obleciem;)

Zuleko

Baby vy ste take zlate,kazdej berem pri stretku poldeci;))) haha

V girl
Napisem ti mail moja aby si si ma mohla pridat na fb:))

Rita
Jeej zlatko super,tak ma potom hned informuj;)))Drzim palce nech sa na niecom dohodnete;)

mahulienka

tomasova
neblazni, nemas ich vobec male, oni sa potrebuju usadit, odpuchnut tam kde maju:)) si kratko po opke, podla mna mozes byt s nimi spokojna, su velice pekne;))

v girl

Zuleko
ahooj..vcera mi to tu nejako vypadlo :( a dobre sa mi s tebou pise..a kebyze si na FB bola by som rada ak sa tam pridame..samozrejme len ak mas zaujem...moj mail je: v.girl@azet.sk
a tam by si ma mohla kontaktovat..sem chodim maalo

rita149

Zuleko

musim ti aj ja poďakovať :-) 14.12 mam kontorlu u Mudr,Červeňa po roku a veeelmi silno rozmýšlam vďaka tebe ze sa ho opýtam na vacie :-)A to som chcepa že ak raz porodím.
Tie prsia ti fakt paradne sedia!!!