Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Kim

Zuleko

.. ahooj neviem ci este hladas, ale prave nakupujem v tescu a prebehla som skratkou cez pradlo a maju tu celkom pekne podprsky vo velkostiach ake hladas Zuleko dokonca az F kosiky, su aj zd DD sj DD- G a za smiesnych 11€

skuste pozriet, ktore hladate take vacdie, su peknunke aj s cipkou()

sorko, ze som vstupila tak pomomo, ale snad vam to pomoze aspon na preklenutie kym nenajdete nieco super

ewel007

tomaška

ja som mala 93cm po opke a teraz mam necelých 90cm..pred sommala 82cm takže s 500ml v mojom prípade asi tak, keby bol lepší zaklad u mna :)) ale tak sa to neda ani potovnať pred tým a teraz :) uvidíš akak budeš spokojná a j ked si budeš prvýkrat skušať podprdy ja som skoro odpadla ked mi bola D taka napchata pred tým som ledva čo si dala do Ačkovej :))

tomasova

ewel,skoricka
dakujem babulky moje...ja viem ze potrebuju len cas aby sa vyformovali ale dufam ze sa velmo nezmensia..

rita149

ewel007

my sa zo Zuleko kamošime na facebooku a je to kočka velka! ved uvidíš :-)

Zuleko

no tak 14.12 sa ho teda opýtam čo mi na to povie :-) a dam ti vedieť, ale spomeniem mu aj teba ake máš, nech je štedrý na mňa.

TARA_

NO RA
ja co som sa minule informovala, tak do mesiaca mas konzultaciu a dalsi mesiac opku. Mozno sa da aj skor, ale takto priblizne to bolo.

tomasova
gratulujem! nechaj tomu este cas, budu super. Ty si uz kojila? Lebo vidim, ze mas okruhle a ja som prave chcela vediet, ci sa daju dat okruhle po kojeni, resp. ako to vyzera ...