Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

TARA_

tomasova
no 3-rocny to je uz ina vec ... moj ma 1,5 a to ho stale musim zdvihat. Nevies nahodou ako dlho by som ho nemohla zdvihat?
Tu prvotnu starostlivost o neho by som si vedela zariadit, len predpokladam, ze na ruky by nesmel dlhsie a to sa pri jeho starostlivosti neda :(

super diva

čaute babulky ja som tu dlho nebola no pokochala som sa a chcem pochválit zuleko všetky ju tu ospevujete a právom no teraz ti ich spravili ešte krajšie a su sumerné takže nelutuj a velkost ako ušitá na teba ,ja mám 515 ES a niesu najmenšie ale chcem povedat tým babulkám čo nevedia aku velkost že na každej tie prsia inak ukážu zavisí hlavne aj od postavy chudšie baby ako zuleko maju bombičky ja som taká akurát mám 174 cm a su ako moje nikto by mi nepovedal že mám robené prsia ...takže baulky určite vždy chodte do vadších ja za 8 rokov dám určite o stovku viac ale teraz neriešim lebo som maximálne spokojná..a baby do pier jednoznačne juvederm kys. hylauronovu to stačí je to naj ja som spokojná a vizeerá to prirodzene..

tomasova

tara
a ake velke mas baby??moj ma 3roky a taky maznacik stale na mna bol nalepeny,bala som sa ako to zvladneme a je taky zlaty,dava velky pozor...

Zuleko

Rita
Presne ako pises moja je jedno ci si dame 200,500 po case sa nam bude malit;)) Ja urcite po roku budem rozmyslat ci nie su male ato som teraz fakt spokojna;))

Monitaaa

ewel
ja by som si to dala do nasolabialky, ale čo čitam tak zo začiatku je to super a problem vraj nastava po 7-8 rokoch. aLE na fore o aqumide som čitala ze aj davidoff to ma v hornej pere, tak ak tu este chodi mohla by nam niečo o tom povedat :D
Baby a neskusali ste niektora derma roller? ja by som ho chcela skombinovat s tym kremikom z teosyalu, nemate niekto infosky?

TARA_

tomasova, ewel007

no ja som bola v tom, ze ak som kojila, tak mi doktor nebude chciet dat gulate ...
A ked sme uz pri tych detoch, tak to aj preto stale vaham nad opkou, mam male dieta a neviem si predstavit, ze by som ho nemohla taku dlhu dobu zdvihat, teda v praxi by to neslo :(

rita149

tomasova

tak z prsíčkami je to tak, Pred opkou si hoovríme vsetko bude lepsie ako ma teraz :-) po opke v podprske su stiahnute a zdaju sa nam male, Potom ked dame dole pooperacnu su zrazu jakeee velke.a po takych 3 mesiacoch sa nam máli!Ako píše ewel mne tiez o par cm na obvode zmensili od opky, to každej jednej z nas. a to nehovorím ked budete baby po roku čo poviete :-)))
jedkoducho z jedlo stupa chut!
je jedno či si date na prvy krat 200 alebo 500 aj tak sa nam bude malit po case.