Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Super diva
No praveze ma tebe vobec nevyzeraju ako anatomy,ty ich mas krasne gulate,ale taky tvar prs si mala asi aj pred op:) ja mam ten problem ze mam dost nizko posadene prsia a nikdy noje nebudu vyzerat ako dve gule,co sa tyka minarkovej to sa mi absolutne nepaci pridava jej to 20 kg naviac tym,ze ona je nizka a ma tak obrovske prsia;) inak este k tej kyseline ty si spokojna,ze?kolko si si davala pichnut ml?

super diva

Zuleko
Vieš čo mne sa pán doktor čudoval že práveže moje nevizeraju ako anatomy a ani sám nevedel či su to 515 sa zamyslel bol prekvapený sám:)musím sem dat foto teraz uplne su už sadnuté a vizeraju gulato len keby som schudla 10 kíl ktoré mám navyše tak aj ne mne by vizerali dost velké ,ty si štíhla na tebe ukážu krásne ,ako vravím keby som mala ešte druhé dieta tak určite dám vadšie ale neriešim stačí mi to a ty už nevymýšlaj už to je maximum si myslím a chcem tu spomenut Minárikovu tá si dala myslím 900 ale nevizerá to pekne má ich krásne spravené ved pán doktor červen je moja srdcovka a naj doktor pre mna ,ale čo sa týka jej tak vobec jej to nesvedčí menšie jej išli viac ,robí ju to tučnejšou a podla mna jej to fakt nesvedčí ....prehnala to už

ewel007

Zuleko

aha tak pri tých väčších implošoch su jasne aj väčši rizika ved to vieme :)ešte že mame toto forum :)

Zuleko

Monita
Haha zazila si toto,ze sama sebe adresujem spravu:D

Ewel
Musela som podpisat papier,ze on neodporuca operaciu,ze implantaty su nadrozmerne mojmu telu a ze hrozia rizika;)

Zuleko

Monita
Haha zazila si toto,ze sama sebe adresujem spravu:D

Ewel
Musela som podpisat papier,ze on neodporuca operaciu,ze implantaty su nadrozmerne mojmu telu a ze hrozia rizika;)

ewel007

Zuleko

aký zlatko papier si podpisovala?
inak aj mna doki presviedčal, že su exkluzivne ale ja chcem väčšie, som zvedava v januari ake ml dohodneme:)

Zuleko

Super diva
Dakujem pekne:* mne sa velmi pacili tvoje prsia tak niejako som si svoje predstavovala,akurat ma trosku zmiatli ,ze ty si mala anatomy a ja som tie nechcela pretoze mam prirodzene nizsie prsia posadene a prirodzeny tvar tak som sa bala,ze s anatomami budem mat uplne prirodzene a to som nechcela,mne sa praveze silikonovy look paci,a anii teraz nemam gule ale prirodzene,no bohuzial mam take svoje ciciky:)ale som spoko velmi:)A tak isto radim babam,ked vahate berte vacsie!;)

NO RA

No baby pozrela som si album Vladka19 a na dosť dlho budem mať asi pokoj so silikónmi :D bože to je strašné :(