Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Matka872

ZULEKO
neviem ci som dost dobre pomerala,no pod prsiami 74 cm,cez prsia 80 cm,
vaha 54,vyska 169.Myslim ze mi budu dobre.ja mam dost utly driek :-)

strangeemily

fufu

ano aj ja idem do BB:)no ako som kukla tvoj albumik tak asi budes mat lepsie anatomicke nie?ci ty skor si za tie okruhle?no mne da doktorko okruhle lebo nemam ziadny zaklad ale ty mas prsia tak si myslim ze sa nemusis bat toho aj tak to niekedy ani neni poznat ci su to anatom. alebo okruhle:)

Matka872

NORA

ahoj.Pozerala som fotky tej Vladka19,kriste pane,to co ma znamenat???? :-0000 to jej telo neprijalo,ci to doktori dokafrali???

fufu

strangeemily

ja som nechcela ísť začiatkom júla, lebo sa mi nechce v lete potiť, tak mi to vyšlo až začiatkom septembra. Idem zároveň aj na brucho, tak budem mať dve bandáže.Neviem, či mám chcieť anatómy, alebo guľaté, ale dr. mi doporučoval skôr anatomické, na dvoch konzultáciách predtým mi navrhovali okrúhle. Ešte do septembra pôjdem asi ešte raz na konzultáciu,lebo dúfam, že zatiaľ schudnem pár kíl, uvidím. Pochybujem, že by ma volali skôr, lebo opka trvá 2 hodiny a to by asi museli vypadnúť dve baby.Aj ty ideš do BB?

super diva

zuleko
a čo sa týka tých prsíčok ano mala som vždy pevne ,gulaté prsia svoje ,ale to kojenie mi to nejako už pozmenilo ved mamičky to poznaju:))tak som chcela spat moje pevné, gulaté prsíčka ,teraz som spokojná nelutujem išla by som do toho aj sto krát ale len s dušankom červenom hehe:)Ja som rada že som si mohla dat maximum čo sa mi mohol dat, lebo na moju výšku a postavu to je akurát a tieš som si vravela ešte o150 ml by som brala viac :)Ale ked si to tak vezmem ,som vdačná že ich vobec možem mat že som nemala žiadne komplikácie takže vobec možme byt vdačné zato že ich máme také aké ich máme !

super diva

Zuleko
Bola som dva krát a každý raz mi rozdelila 0,55ml a stačilo mi v decembri pojdem ešte raz a koniec stačí mi to nemám kačacie pery uplne prirodzené akurát...odporučam Interklinik BA Slávka Feix mi to robila ,fakt odborníčka spraví to tak že žena tam nemá žiadne hrbolce ako poniektoré ona je proste odborník má prax..