Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

bimbi

no hej mam len 90cm obvod, ale teraz už mi košík D sedí niekedy aj C, pred mesiacom mi bol D menší a teraz mi už sedí, v utorok to budu tri mesiace od opky, tak snad sa už nezmenšia :))

bimbi

Kejtrina
Spanie na boku v pohode po mesiaci a sauna? Urcite nie infra, to myslim uz vobec nemozme, aspon tak som pocula ale finska podla mna v pohode ak mas jazvy zatvorene a prska ta uz nebolia.. Ale mozno by som cinkla dokimu pre istotu..

kejtrina

ahojte baby :)
ako sa mate?

kocky, chcela som sa spytat na spanie na boku a na saunu...
???

som mesiac po op...saunu by som potrebovala ako sol a spanie na boku tiez...

bimbi

Super diva
Aj ja chodim k slavke, je zlata.. nahovara ma na kysku, aleja neviem aj by som chcela aj sa bojim, v mojom okoli je dost" kaciciek" a to by som fakt nechcela.. prosim ta, ked sa budes fotit najblizsie, mohla by si sa aj s pusinou cvaknut? Dik
A prska mas ukazkove, nemas co riesit :)
Ewel
To mi fakt nejde do hlavy , ze s 500kami mas obvod len 90.. ved si nemala ze ziaden zaklad.. To nechapem..ale tak kosik mas riadny ked ti je D malo :)

Susy1982

Ahojte,prave som si pozerala foto albumy a foto Vladka 19 bola v chirmede,a jedno neviem pochopit ako jej lekar mohol vlozit jeden implantat nad sval a druhy pod sval a robit chyby jednu za druhou?Ja mam ist v decemdri na op prave tam,ale po tom to mam strach...co vy nato?na chirmed?

nikuska124

TARA

ja mam tiez male deticky, jedna ma 15mesiacov a druha 4mesiace. Som tyzden po operacii a zvladam to dobre mam pomoc ale aj ja mam velku maznacku a rada sa dava na ruky tak to riesim na sedacke ze ju obimam a maznam sa s nou, obcas ju aj zdvihnem ale iba na par sekund.ozaj ja od druheho dna nemam skoro ziadne bolesti. vlasy som si umyvala sama od3dna....takze neboj aj ked mas maleho chlapceka.

fufu

strangeemili,

dr. mi to vysvetľoval tak, že u okrúhlych by sa mi mohli bradavky ,,pozerať" dole, pri anatomických sa nadvihnú. Guľaté zasa robia krajší dekolt, ale to sa dá dosiahnuť aj push up-kou, tak dám na rady dr. Červeňa.Ty si v zahraničí? To asi nedúfaš, že ťa zavolajú skôr. Ja som si myslela, že to stihnem pred letom, ale čo už. Dúfam, že nám to rýchlo utečie.

Kim

super diva

Dr. Cerven je TOP of the TOP, krasne Ti urobkal!

...uuplne vyzeraju ako okruhle, ale urcite mas vysoky profil vsak? su na nerozoznanie od okruhlych