Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

tomaska

som rada zlatko že to máš v pohode a počkaj ako to rýchlo ubehne a budeš kupovať podprdy a nezabudni na to naše kafe, inak aj som sa vo štvrtok nahodne stretla s kvetinkou v Mlynoch :))
ja by som to nevydržala, ja som sa pozerala ked mi doki vyberal dreny a ked som prišla domou hned som si ich očumovala a aj cvakla, lebo som neverila vlastným očiam, šak pred tým 25rokou len štipance od komara nahrudi :))

tomasova

ewelinka
tak tosi ma upokojila...bolesti mam minimalne,uplna pohodicka...len pri nejakom asi zlom pohybe ma tam pichne a hned panika aby sa s nimi nieco nestalo,a este to vstavanie je problem...ale inak som cakala ze to bude na umretie a ono uplne super...a uz sa mi zecinaju pacit lasky moje,stale ich hladkam a ocumujem jak trafena...nechapem baby co nenakuknu do kontroly...

TARA_

nikuska 124
dakujem za posmelenie a samozrejme blahozelam, kedze si cerstvo po :)
Ja to uz aj teraz tak niekedy riesim, ze bud ho tulim na sedacke alebo si sadnem na zem k nemu a tak :) To by sa este dalo, len skor mam obavy o take bezne cinnosti ako zdvihanie do autosedacky, do postielky, ked ho umyvam, ... no a ani nehovorim o tom, ze nemame vytah, tak ho musim nosit po schodoch a uz teraz niekedy nevladzem :)
A kde si sa davala operovat? Ake implantaty mas?

ewel007

tomaska

ahoj zlatík, je to uplne v poriadku aj ja som to mala aj vela kočiek tu s fora aj sme o tom písali su to vzduchove bublinky tvoria sa okolo implošou, ja som ich citila aj v oblasti rebier až do brucha :) oni sa vstrebu a žiaden problem, a čo bolesti ako zvladaš milačku?
no ved som zvedava čo s dokim v januari dohodneme :))

Susy1982

Nikuska 124
vladyka19 je na strane 10,je mi luto cim si ona musela prejst,ale fakt neviem ci na vine bol lekar,reakcia jej tela al.vstko spolu..

Rozalka

Lucia3110

aj mne sa veľmi páčia tvoje prsia, máš ich akurát... aj dosť veľké vyzerajú na tebe!!! ja idem na kontrolu utorok, znova som to posunula, už sa tak teším...

tomasova

ewelinka
ahoj cicka..to neva ze sa zmensia,ved vo february to zmenis...budes samica...pocuj draha je normalne ked mam pocit akoby mi v jednom tak zblnkalo alebo co to je neviem...ale to som len teraz mala taky pocit..

strangeemily

fufu

on je odbornik on vie co je pre kazdu dobre,ja by som ineho doktora ani nechcela:)ano ja som v zahranici a mne to takto vyhovuje ja som sama sestricke povedala ze kedy asi tak mozem a aj tak som po opke tuzila dost dlho takze uz tolko pockam:)a inac ja som chcela okruhlace:)ale nechcela som vysoky profil ale do konzultacky som nemala vlastne ani ponatie aky ma vyznam nizky,stredny a vysoky...no pan doktor mi to pekne vysvetlil:)takze neboj vybrali sme si dobre :)