Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

takže to sa ráno nemôžem už ani napiť? no fúúha, to bude tažšie ako nefajčit, ak sa ráno nenapijem tak sa mi točí hlava :(

Susy1982

ja idem k doktorovi Očenášovi do Zvolena

Lucia3110

angie
ze od polnoci by sa uz nemalo ani pit..jedla som podvecer naposledy,asi o piatej.. ani mi nechutilo, stiahnuty zaludok som mala riadne..

angie77

babule ešte mi prosím dajte inštrukcie čo ako večer pred opkou lebo ja som od nikoho žiadne nedostala...čiže ked tam mám byt v pondelok ráno na 8.00 odkedy nemôžem jest? a piť? lebo ak ja sa ráno nenapijem vody tak asi omdliem :))

Lucia3110

angie
:D dakujem..no ved sa aj tak citim ako keby boli uz moje..akurat dnes som kamoske vencila psa, on je taky ze moze konkurovat tym zaprahovym sibirskym tak ti poviem ze som tie prsia trosku aj citila :D ale inak v pohode..skoda ze nemam tie fotky pred, aby si mala predstavu :D a ty ako? uz stresujes?? ja som tiez bola operovana v pondelok ale stresy prisli az v nedelu vecer..

angie77

Lucia3110

aby som na Teba nezabudla, máš ich už krásne, ako keby boli tvoje odjakživa, vôbec som na nich od začiatku opky nepostrehla zmenu, neviem či nas ty náhodou nečudíš a sú to tvoje od prírody :DD

angie77

Rozalka, tomasova

jaj baby mám sa dobre, nejak sa psychicky pripravujem na pondelok :) ešte sa nijak inak nechystám a nebalím, tých dvojo gatiek zbalím raz dva :DD

tomasova jasné že nefajčím, od utorka, lebo v pondelok som si ešte zapálila :) inak mávam také stavy že občas mám dost silné absťáky a niekedy si zase ani nespomeniem na cigu.
Inak aby som nezabudla ty nedočkavica jedna, čo nazerá tajne pod podprdu hned na druhý deň :)) máš ich super, kedže si ich odfotila tak skoro jasné že sú ešte kadejaké,to nech ťa nemetie:) ale odpuchnú, sval sa uvolní a budú väčšie neboj :) budú krásne, ja to viem, už mám čosi obkukané za ten čas čo chodím na toto forum :))

Rozalka, snáď ked sa vrátim po opke uvidím už aj Tvoje krasotinky, lebo vyzerajú riadne napratané v tej podprsenke :)

jaj baby nech to už mám aj ja zasebou a nech mi už konečne prestane plávať žalúdok :))

kvet11

tomasova

žiadny stres drahá prsia su super všetko chce čas potrebujú sa usadiť každý týždeň budeš vidieť zmeny stále budú iné a iné :)) a to žblnkanie som mala aj ja je to také trochu nepríjemné mala som to asi dva týždne a potom to zmizlo :))

dnes mi kamoška ohmatavala prsia a pozerá na ne a povedala že ich mám krajšie ako ona svoje že ani fugu nemám medzi nimi peknú čiarku tam mám a to oná ma prsia svoje teda super.....

a ked už ti bude dobre tak dohodneme to kafé :)
pozdravujem ewel bola som rada že sme sa stretli :))

Lucia3110

strangeemily
dakujem :) som spokojna akurat ze by som brala este vacsie :D

Rozalka
dakujem :) ja som bola vcera, aj som sa pytala kedy sa daju vacsie, povedal mi, ze po 5-6 mesiacoch v pohode ale odhovaral ma :D ze su dobre na mne, ze vacsie by mi zavadzali, ze to netreba silit ked je to bez komplikacii, ze s jedlom sice rastie chut,ale aj dobre jedlo zaskodi :D tak neviem..ale po detoch asi pojdem do vacsich..