Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikuska124

Tara

co sa tyka beznych veci tak skus poprosit manzela aby ti pomahal, ale ked on nie je doma tak popros nejaku kamaratku alebo niekoho z rodinu....Neboj zvladnes to, ked budes v tej situacii najdes aj riesenie ,ktore by ta za inych okolnosti ani nenapadli. :)

macka7

babeny

prepáčte za dlhšiu abstinenciu:(( po opke som mávala veľké bolesti a hlavu som mala mimo, ale je to už omnoho lepšie, ono fakt každá má iný prah bolesti a inak to každý organizmus znáša, ale našťastie som mala dobrú drezúru od môjho chlapa a netreba sa opúšťať

macka7

lucinka

ahoooj, mojko áno teším sa o mesiac:) konečne som tu ;)) zarezávam ešte v práci..počuj ja mám stále problémy s tými rukami aj keď ich rozcvičujem, štve ma to , ty ako ruky moja?

Lucia83

Skoricka
Ciculka dakujem pekne. Este stale ti mam ten jeden napuchnutejsi, ratam ze nebudu uplne rovnake, lebo ani pred opkou neboli. Ale usadzaju sa a je to lepsie. Bola som pozerat podprdy a Zuleko ma pravdu nic nemaju. C mi bolo na polku a vacsie nic. Som zvedava co najdem ked budem moct uz nosit normalne.

bimbi

Angie
Uvidis, ze budes spokojna.. To je super velkost, pri sporte nezavadzaju a ked si das podprdu, prip.push-upku, tak budes mat super dekolt, ako moj drahy hovori "kozy jak vozy" aj Cerven povedal, ze toto nie su male prsia.. Tak sa uspokoj, ved aj tak je to strop, ked ti viac nechcel dat.. A este jedna vec.. V chorvatsku som sa opalovala hore bez a vypocula som si 4 poliakov ako sa dohadovali: ma ich prave .. silikony? nevedeli si tipnut :D to je podla mna super,ked cudzi nevedia zistit ci su silikonove, zda sa im ze su prilis pekne aby boli prave ale zas to nie typikus silikon look :)))

angie77

babule dakujem, má to jednu výhodu v pondelok na ktorú som prišla :)))), nemusím skôr stávat aby som sa stihla namalovat a vyčesat :) pojdem ako má pán Boh stvoril:DD

Bimbi
ďakujem , som si ťa obzerala už viac krát, lebo idem mat tvoju velkosť len stredný profil, no a ja mám aj slabší základ ako ty, ale stále obkukávam či to aj ja aspoň také mať budem:))

Susy1982

Angie
Ten je dobry,vysledku sa bat urcite nemusis,verim ze si napeta,ale o par dni uz budes spokojna.Drzim palce...

bimbi

Angie
Ja som sa najedla okolo 21h., pit do polnoci, rano umyt zubky a nepit!!! A hor sa na to pre nove kozenky:) drzim palceky, vela stastia, budeme na teba mysliet!

Lucia3110

angie
nie, rano vobec..mne je tiez rano zle ked sa nenapijem ale zvladla som to..s fajcenim to bolo horsie, fajcila som naposledy 1,5hod pred opkou..