Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomasova

angie
ciculka moja zlata,nebud nervozna...tes ta velmi...zajtra ides na to a budes stastna ze mas po..strasne budem na teba mysliet a modlit sa ako ty aby to dobre dopadlo a malo bolelo...uz nech je rano co???

rita149

Rozalka

pekne prsíčka, gratulujem!

nadranka

aj tovje sa mi pačia velmi, len jednu chybu maju a to je ta velikanska podprska ktora ich cele zakryje :-) skus o cislo mensiu a uvidiš ake budu sexosky :-)) inak sa mi pačia velmi!

Zuleko

Matka
Ahoj,tak až teraz som sa dostala k tým tvojím fotkám,ty si písala,žš budeš mať 390 ml tuším,a pýtala si sa či budeš mať trojky menšie štvorky,podľa mňa štvorky určite nie,trojky by si mala mať.Na tej foto,čo máš v galérky mi tvoja prsia prídu ako menšie jednotky,možne je to zle odfotené,neber to vôbec v zlom len, aby si potom nebola sklamaná ak očakávaš menšie 4.Ja som mala svoje pôvodne prsia väčšie ako máš ty,mala som 390 ml a nosila som C max D podprsenky a prsia som mala 3 väčšie nie,a to mám pod prsiami 72 a cez som mala 83/84.

Baby a na príspevky typu Colala nereagujte vôbec,presne to potrebujú tieto ženy,aby sme sa tu čertili,tak kašlite na nich.

Matka872

Baby ktore mate prsia spravene,prosim vas citite si ich ako svoje vlastne?mate ich normalne citlive ako maju byt,pred kramami a tak?Je citit ze tam nieco mate?Po mesiacoch,roku....rokoch.Je to pre mna velmi dolezite vediet,opku mam o par mesiacov.
Prosim napiste mi ako je to u Vas.Velmi pekne dakujem.

Rozalka

Angie77

poslala som zajačikovi fotky, tak pozri si ich... sú ako melóny! chcela som aby si ich videla ešte pred opkou, aké sú 390ml, aby si sa nebála, že ich aj ty budeš mať veľké!! Držím palčeky..

Macka7
chválabohu že si sa ozvala, ani sme si tu veľa nepísali, ale neviem ako si sa mi dostala do povedomia, ked is isla na opku a potom si tu dlho nebola, každy den som myslela na teba, že asi máš velké bolesti preto sem nepíšeš.. som rada že si ok.

angie77

babule, tak zajtra idem na to, myslite na mňa, ak by som tu už dnes nebola, tak to len preto, že sa snažím plne zamestnávať môj mozog niečím iným:)

Keď som toto forum objavila, ani som vtedy nedúfala, že raz si dám aj ja spravit nové prsíčka. Vobec som nebola o tom presvedčená. Bolo to len také snívanie. Vďaka Vám idem naozaj na to a konečne sa zbavím toho trápenia z plochej hrude, už to nie je len sen.

Babule ďakujem, ja sa vráááátim :DDD

angie77

bimbi

ďakujem, ja si to tiež presne tak vravím, že je to velkost na všetko a nebudú ma v ničom obmedzovať :)máš ich naozaj prirodzené, sa nečudujem tým poliakom :)))

Lucia83

Maciatko
Ahooj no konecne si tu:-)
Ja este stale tiez ale poviem ti ze idem aj cez bolest ked rozcvicujem a dost ma to taha ten sval myslim a hlavne pod pazou. Ale uz je to o 80percent lepsie. Uz sa dnes chystam aj hlavu sama umyt. A s tym prahom citlivosti mas pravdu, ale ved my sme to dobre zvladali iba prve dni lieky a potom sme si nedavali uz nic . Co som si teraz dala tak na chrbat ale aj to je uz lepsie mam polohu polo chrbat polo bok. Vselico navymyslame. Ale uz su 3 tyzdne leti to strasne.

Skoricka
Vcera mi muzik prelepoval jazvy a ani tam nic nemam ako keby som nebola vobec rezana. Pekne to doktorko urobil.

Ewelinka
Ty si sa tusim pytala na tu citlivost v prsiach. Vcera som bola s kamoskou a je 4 roky po a citlivost este nema. Ale ani jej to nevadi zvykla si . Ma to iba v spodnej casti na jednom prsku.