Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

Matka872

ako ti píše Zuleko, aby si nebola sklamana, ja mam 500ml a velkosť pred ako ty a teraz po 3mesiacoch mi sedí presne D a niekedy aj C, tiež som myslela že to budu bombi, nie su, ale sa to neda ani porovnať s tým čo bolo pred tým a určite budeš spokojna :)

tomasova

ja si uz zacinam zvykat aj na velkost,stale su opuchnute,hlavne vo vrchnej casti a vyzera to ako anatomy,jeden je viac,bolesti mam minimalne skor take tlaky a pri nejakom zlom pohybe take pichnutie...ale myslela som ze budem od bolesti umierat a ono to je super...len teraz mam dostat cervenu tak to asi budu boliet viac..ale vsetko prezijeme za krasny a vysnivany dekolt,ne??????????????

Zuleko

Matka
Aha tak som sa pomýlila,tak to trojky budeš mať,ale štvorky podľa mňa nie,skús popozerať baby v galérke,čo majú 450 a približne sú rozmermi ako ty:-)

Susy1982

Angie
vcera si sa pytala kedy mam op,teraz som si to vsimla,takze ja mam mat op 13.12,onedlho,rozmyslam o tom uz 15rokov,za ten cas som op 2krat zrusila z neistoty,ale prave taketo super forum,galeria vysledkov je naozaj velkou podporou,ktora je tak dolezita,pre nas co po peknych prsickach tuzime....

strangeemily

nadranka

ahoj pekna praca:)mozem sa ta opytat ake si mala rozmery pred opkou?cez prsia a pod prsiami?lebo vidim ze ty si tiez nemala bohvie aky zaklad ako aj ja...