Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

Matka
ja mam rez pod prsom, dlho som si necitila prsia, po roku su take, ze mi je neprijemne jemne hladenie na bradavke a v jej okoli , ma to doslova boli...s tou citlivostou je to tak, ze ziaden doktor ti nezaruci ,ze sa ti vrati, je to jedna z komplikacii

ewel007

rita149

ja si skôr myslím, že tam ma dva štipančeky od komara a keby vidí naše foto v galerke, tak by sa s toho nespamatala do konca života, v každom prípade suhlasím, že je to chuderka :)

ewel007

Matka

mne doki tiež vravel že to budu plne štvorky, ja chcem, ale velké kozy, takže mne nestačie a na velke štvorky sa mi nezdaju i ked počuvam že su super, velke a tak :)
Držím palce a Colalu pozdravujeme asi nas ma rada :))

Matka872

Susy 1982
No presne nastastie :-)
Tu su take vysledky,ze niektore fotky keby neboli tu na fore,tak by som nepovedala ze su upravovane prsia.Maju ich kocky nadherne spravene.

Susy1982

Matka
podla toho co som citala a rozpravala s kamoskami co maju po op,tak sa cit v prsiach na 90 percent vrati casom,nie hned,vraj troska horsie co sa tyka navratnosti citu je u bab co to maju vkladane cez dvorce vtedy sa porusi najviac nervovych zakonceni ,ale aj tie sa vedia zregenerovat...inac aj mna znepokojili tie fotky,ale vcelku je tych skvelych vysledkov ovele,ovela viac ako tych zial nevydarenych.

Matka872

Kocky ja budem veelmi spokojna ked budu co sa tyka citu v nich presne ako mam teraz vo svojich.Mna dost znepokojili fotky od Vladka19,preto sa take Vas pytam,nemyslite si ze som salena,ale chcela by som vediet co najviac,to asi kazda z nas ;-)

Rozalka

Tomaska
ja som z veľkosťou max spokojná, ja som nechcela bomby ani extra veľké, vzhľadom na to že lyžujem a ešte nemám bábo. Musela som aj stýmto počítať. Vyzerajú dosť guľaté ale tiež mám opuchnuté aspoň dúfam, ja som chcela prirodzené trojky. Tak dúfam že mi to tak trošku odpuchne a padnú nižšie. Bolesti som nemala skoro vôbec, klop, klop... len ked som ležaa, chrbát ma bolel. Aj ja som čakala brutálne bolesti a nič, tak sa teším..
Lucia3110
ano, ano, lebo ma tlačia vtej podprde, a som si povedala, že nemám nijaké problémy a už som aj tento týždeň pracovala... chcela som aj Angie ukázať aby sa nebála veľkosti, že jej 370ml budú malé...

Matka872

ewel007
Ahoj,no ja som isla na konzultacku s tym ze chcem 400 ml,doki na to ze budem mat velke trojky C plus,tak nejak vravel.tak sme skoncili pri 450 ml,VP.Hovoril ze budem mat take ake chcem take uz aj mensie 4-ky.Mne tak presne vyhovuje.Zas nechcem veelmi velke kozy.Ja ma celkom dobry zaklad,podla mna aj dokiho.V galerke mam fotku,neviem ci skresluje,ale mne pridu byt vacsie.Sak ked pride moj muzicek tak mi pomoze tie fotky pridat.A si mozes pozriet.

ewel007

Lucinka83

zlatko velmi si ma nepotešila, ale ako si sa s tým pomaly aj s totožňujem a po reopke s tým už aj ratam, ale neva, nieje to že by to boli dve necitlive pologule ale presne ako píšeš spodna časť je taka ako keby gumová :))

Rozalka

velmi pekne kozičky, môžeš byť spokojná, moje boli dva mesiace čapate :D

Tomaska

a ty ako poklad dnes, čítam, že v poho, tak sa teším aj na teba Kvetinku, Cleušku aj Lucinku na kafe :)