Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

venuša

Ahoj baby! Mám 22 rokov. Ja mám tiež malé prsia, velmi malé. Vždy boli mojim najväčším problémom moje malé prsia. Všetky moje kamaratky mali a aj majú pekné, plné prsia. Závidela som im, ale teraz keď sa tak obzriem medzi ne, ani jedna nemala zatial normálny vzťah, oproti mne. Našla som si pekného chlapca, ktorému sa ešte k tomu aj velké prsia páčia, a napriek tomu je so mnou už 2 aj pol roka. Nehovorím že by som už nechcela mať plné prsia, ani vám nechcem hovoriť do toho, že čo máte robiť a čo nie. Je to naozaj vaša vec a váš názor, ale zamyslite a nad tým, či je to naozaj také dôležité pre vás! Či je to naozaj také dôležité pre vaše šťastie.
Jeden muž mi raz povedal, že nevie čo sa my ženy tak hrozne zaoberáme s velkosťou pŕs, aj tak sú na prsiach bradavky dôležité, a nie velkosť!

adrik

Catrina, daj im pokoj, ved oni kritiku pocut nechcu, len ake su potom nadherne, no tak nekritizuj ich, lebo aj z teba urobia cloveka s nizkym IQ.

catrina62

zlaticka ale nezabudajte ze vyhodite 10-tisice za prsa a asi po 10-tich rokoch by ste mali ist na reoperaciu tych silikonov(to znamena,ze vymenit stare za nove)a bude to stat rovnako vela ak nie ece viac abo si ich potom date vybrat ale necudujte sa ze si prsia najdete pri pupku!sme secky krasne take ake sme!!!!!!!!!

xxx1

Pegy
nemínaj písmenká aj tých je skoda, tomuto samozvanemu prispievatelovi, ktoreho kazdy prehliada, uz aj administrator sam vymazal príspevok, tak asi taký dolezitý je jeho názor...

pegy

Ja silikony nemam, ale po dvoch detoch mi tam zostalo velke prt a vobec sa mi to mepaci.Mozno keby si bol zena tak by si to bral inak a mal nato aj iny nazor.A ja viem ze sa to niekomu aj nepaci ale to ze sa na to niekto da tak je to len jeho osobna vec.

adrik

ake oplzle reci? o com to hovoris? To vy neviete zniest kritiku, ze sa to niekomu aj nepaci. Je to vasa vec, co robite. Ja to za dobre neuznavam, nepaci sa mi to, a hotovo. Co to ma spolocne s IQ, ked niekto na nieco reaguje negativne? Tak co, teraz trosku rozmyslaj, co za hluposti tu pises.

pegy

Adrik je to vec nazoru,ten tvoj ti nikto neberie ,ale niekto ho moze mat aj iny a to sa ti zrejme nepaci.A tie tvoje oplzle rec ti asi moc nepridavaju na IQ a ak neakceptujes nazor niekoho ineho opusti tuto stranku a ries si svoj komplex niekde inde.

adi

No to urcite, hlavne je strasne zdrave si lahnut pod noz a nechat si tam napchat nejake silikony. A co bude o dvadsat, tridsat rokov, na to nikto nemysli. Druhy by boli radi, ze maju zdravie a vy si dobrovolne lahate na operacny stol. Fakt super