Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

trin

no ty si o o dost vyssia,tak mne to bude asi dost,nechem vypadat trapne.mne hned povedal,ked som sa vyzliekla,ze aky stupel a aky velky prsny sval a zlaza nikde,lebo chodim do fitka a dost som na nich makla,teda az tak ze uz mam len ten sval :(.dobre ma vyhresil.

eleni

cau kuki! :)
ako sa mas? vsetko ok? nic neboli? ziaden problem? ak sa ti chce posli mail a mozes aj foto, potom ti poslem moje.. aj ked ja mam trosku problem... :(

trin

Ahoj Kuki,mne tiez doporucil Guba hornu hranicu 300,kolko je to asi obvod v cm? Ja mam teraz smiesnych 84cm a vysku 158cm. Tiez sa bojim aby to nebolo malo i ked airbagy tam nechcem mat.

kuki

marselitta, ano mam 300cc anatomicke. ja som povodne nechcela velke prsia, chcela som Bcka.Prim.Guba mi navrhol 300cc. Tak som mu doverovala. Ked boli este opuchnute, sa mi zdali dost velke. Teraz su uz mensie, ale podprsenku mam Ckovu.Ani sa to nezda. Som velmi spokojna. No zavisi
od doktora, ked sa bude dat prehovorit na vacsie, tak sa o to pokus, aby sa ti nezdali male. Bo naozaj, ten odpuch ich dost zmensi.

marselitta

ahoj Kuki, píšeš, že máš 300ml. A máš anatomy, alebo guľaté. lebo aj mne doporučili 300 ml, a bojim sa, aby to nebolo moc málo.poraď, dikes

pegy

Kuki,ja som takuto velkost necakala ale povedala mi ze mam dost siroky chrbat a bude to vyzerat dobre,ukazala mi aj nejake foto babeniek co maju takyto objem a boli celkom pekne, len sa bojim aby neboli nechutne gulate nechcem byt ako Dolly Buster!

kuki

no mna moje 300ky moc neboleli, ale 500je uz fakt dost pod sval si myslim, kym nejde o vymenu implantatov za vacsie..