Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petronela

Ahojte baby. Chcela by som sa vás opýtať,ako reaguje okolie na vaše nové prsia. Ja si chcem dať anatomi. Nie som rozhodnutá pre veľkosť. Ale také dvojky- trojky by som pristala.

kuki

no ahoj suzy, kam si zmizla? ty si sa po op uz vobec neozvala. ja mam zas bradavky ovela citlivejsie ako som mala pred tym.a vkuse mi stoja.

ssuzy

ahojte baby,som 10 tyzdnov po operacii,ale bradavky si este ani teraz necitim a rez mam pod prsami.Jak ste na tom vy?

spadlasánka

ahojte, chcem upozornit na NOVOOTVORENU kliniku PLASTICKEJ chirurgie na Bajkalskej, MEDICAL CENTRUM.....a hlavne kladiem doraz na vysoku profesionalitu, skvely tim lekarov a prijemne KLIMATIZOVANE prostredie. Dala som si u nich robit augmentaciu a som nesmierne spokojna. neverila som ale za 3 dni som bola fit....Dr. Zachar bol prijemny a musim povedat, ze zo vsetkych plastickych chirurgov v BA sa mi zdal najlepsi. Mimochodov svedci o tom aj jeho prax v USA, NEMECKU, AUSTRALII....vsetkym len odporucam...ak by ste chceli viac info na www.medicalcentrum.sk ..........neviem ako je to s inymi typmi zakrokov ale co sa tyka prs, su fakt skveli.....pa

gaby

caute baby ja ıdem na operacıu bucı stvrtok v turecku. vıde ma to dost podobne no som trchu zlaknuta z operacıe a hlavne z narkozy. ako ste to cele prezıvalı a co bolestı.dık

marselitta

ahoj kuki,
no tiež si dosť vysoká, ja mám až 178cm a 57 kg, tak mi povedal, že znesiem aj viac, že sa to stratí, ale vraj maximum 350cc. tak sa teraz vôbec neviem rozhodnúť.ty máš ale anatomické a keďže ja guľaté, tak to bude zase iné.mne anatomické nedoporučil, lebo mám maličké prsia.mohla by som ťa kuki poprosiť o nejaké foto, aby som si vedela trošku predstaviť tú veľkosť.moc by som bola rada. určite by som poslala aj ja na oplátku.ďakujem. marselitta@azet.sk

kuki

aj ja si myslim, ze to udes mat celkom dost :-. ja som sa pred operaciou bala, ze budu privelke.ale teraz po 2mesiacoch su take ake som chcela :-)