Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sedmikraska

Neviem preco by si to nemali dat, spatne nasledky to moze, ale nemusi mat a hlavne je aby sa konecne citili dobre, ani prasky od psychologov nie su najdravsie.

adrik

Moja rec, samozrejme je to vec sebavedomia, v dnesnej dobe je to ale taky trend, suseda to ma,musim to mat aj ja, lebo inac som out. Takze, holky nie pod noz, psychologicka vam pomoze

5ka

...baby ja som nazoru ze ked nemusim ist pod noz a zbytocne si sposobovat bolest tak naco si zbytocne vyrabat problemy??? to su podla mojho nazoru take malicherne problemy... plastiky prs by mali podstupovat zeny len v nejakych nutnych pripadoch...lebo to su podla mna uplne malicherne problemy ked clovek od dobroty nevie co ma robit... ja nemam skoto ziadne prsia a nenosim ani vypchavky a napadnikov mam az az!!!:)riesenia asi treba hladat niekde inde, napriklad popracovat na sebavedomi... ved kolko aj znamych osobnosti tam nic nema a ake su slavne???

ivica

Petronela, snazila som sa ti napisat mail,/ z cudzej schranky/ dostala si to? Ak ano a chces odpisat dam ti inu mail adresu.

petronela

áno, je to vsebavedomí,ale nie všeobecne, ja som sebavedomá v práci, v rodine , len keď sa mám vyzliecť napr. do plaviek sebavedomie pokrivkáva, ale je ťažko niečo vysvetliť keď to tak necítiš

petronela

prečo by sa okolie malo smiať, videla som dosť fotiek ohľadne zväčšovaných pŕs a myslím si ,že keď sa to nepreženie vyzerajú úplne v pohode , nie v pohode, ale veľmi pekne

sedmikraska

ahojte, nechcem si ich dat, len by ma zaujimalo kolko stoji dat si zvacsit o jedno cislo, asi to tu je niekde pisane, no nechce sa mi hladat