Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ggogo

Ked clovek nechce, tak nepochopi a niektori to tu ocividne pochopit ani nechcu. Tak sa nadalej utesujte a robte sa ,,krasne"

ivica

Ahoj Petronela, pisala som ti.

Presne tak ggogo je to trend , tam speje dnesna doba je to o kráse aj o úspešnosti ano pravdepodobne. A hlavne o estetike. Pocuvaj ty pouzivas mobil? Internet ako vidim pouzivas, holí sa tvoja zena? A je to ok ze si odstanuje chlpy, to jej dovolis? Zeby si tiez isiel s dobou a trendom??

ggogo

Petronela, spamätaj sa prosim ta, su veci, ktore su k zivotu potrebne ( ako tvoj hlupy príklad zuby). Dofrasa, ked chcem prezit, musim jest, potrebujem zuby. Pochopila si to? Na co potrebujem umele cicky? Rozumies, aky je v tom rozdiel? asi nie, tak pa

petronela

Už to niektorý naozaj preháňate. Chodte domov a povedzte rodičom , nech si povyberajú umelé zuby a možno nie rodičom -možno sa to týka aj vás. Aj tie sú predsa dravé ako fras a dá sa bez nich žiť. Veď predsa stačí sebavedomie . Aj to bolí,niektoré sa dokonca robia operatívne . Tak dosť s umelým chrupom a všetkým umelým . Majme sa všetci radi a hlavne nezabúdajme na zdravé sebavedomie. A nech mi nikto nepovie ,že sa tieto dve veci nedajú porovnávať.

ggogo

A vraj to nema so sebavedomim nic spolocneho. Trin ved pises-baby, nebojte, budeme pekne. To znamena, ze sa teraz pekne necitite. Takze nemate ziadne sebavedomie. A reagovat tu predsa moze kazdy, ci sa vam to paci alebo nie, preto sa to aj vola diskusne forum. Je to samozrejme vasa vec, ako svoje telo nicite. Ale urcite to nie je esteticke. Kde ta dnesna doba vobec speje. Tu sa mi nieco napaci, tak to odsranime, toho je tu vela, tak to tiez nechame odstranit, tu je malo, tak tam dame nejakych 500 ml....Co vsetko clovek neurobi, len aby sa niekomu pacil. O tom je dnesny svet, o krase o bohatstve, ale uz davno nie o laske a spolocnom zivote.

trin

moja koleg.bola naraz aj so sestrou,vizerali komicky take oviazane hlavy.Ale to bolo davnejsie,teraz sa mi zda ze uz by sa im zisli zase trochu podstrihnut :). No u kadernicky ma nervy stale ked ju striha okolo usi. Jej to robili v lokale

sedmikraska

Trin uvidis, ze by sa ti tam pozreli aj ti co su tu proti tomu. Ja sice taky problem nemam, ale viem to pochopit, pretoze tiez si to vsimnem, ked tam holke nieco chyba a nemusim byt ani chlap. Ja prave rozmyslam, ze si o mesiac podarujem k sviatku mensie uska a to mi nikto nevyhovori,lebo aj mne samej to pride smiesne :) , len toho casu keby bolo viac, na ten nezabera nic

trin

Pegy,ja idem az 3.12,lebo skor to pracovne nestiham,idem do ULK ku Gubovi. No to som sa dnes zabavila na tych ohlasoch.ZAse to niektore damy a pani nepochopili.Islo mi len o to,naco sem prispievaju a stracaju cas citanim tychto stranok,ked nie je nic horsie ako baba so silikonovymi prsiami :) tak nech sa idu radsej prejst. PS Sedmikraska,ty si asi moja krvna skupina.NAco sa mam pred niekym ospravedlnovat,ze si chcem dat spravit prsia,no nie? Komu sa to nebude pacit,nech sa na mna nediva! BAby nebojte,budeme pekne:)

venuša

Ja budem mať radšej malé prsia, ako velké, ale umelé. Čo sa mám pýšiť s umelými prsiami. Opakujem, po ďeťoch to je iné. Vtedy by som si ich asi aj ja dala trocha upraviť.

sedmikraska

Zaujimava, ked muz chceist pod noz za to, ze mu pria narastli nikto proti tomu nic nema, ale ked chce zena, tak uz sa ozyvate. Pritom je prirodzene, ze muz prsia nema a zena ano.Ked sa priroda pomylila a uz sa tomu vie operativne pomoct, tak preco nie? Kazdy kto to ide podstupit je oboznameny z moznymi komplikaciami