Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

trin

No mna uz asi porazi,kam sa toto super forum ubera? este tak pred mesiacom-dvoma sme sa tu aj zasmiali a dnes? Stale tu ma niekto problem. Presne tak-Zi a nechaj zit!!! A ggogo nechces vstupit niekde do klastora?najlepsie do TIbetu? Chcela by som teba o tvoju partnerku alebo partnera vidiet ako vizeras, a si proti vsetkemu.Mozno by na tebe jeden absolvent mediciny aj zatestoval.Ale mal by si prispievat sem postou lebo internet ma na svedomi tolko toho... a tie zuby az tak k zivotu nepotrebujes,teda tie tretie umele.A mozno by chlapi taku bezzubu fajku ocenili:)))

livaa

ZI A NECHAJ ZIT. Zivot treba zit v spokojnosti a štastí a kazdemu nieco ine chyba k tomu. Preco sa v tom vrtate,kazdy ma pravo sa rozhodnut ako ho prezije. Niekto si kupuje kazdy mesiac milionove auta,no a co ked ho to naplna stastim,a ma na to,niekto kto je nespokojny si da spravit nos alebo zvatsit prsia a co,ked sa potom bude citit lepsie,niektore minaju majland na drogeriu,handry,topky.... preco nie a je vela vela prikladov. Zivot je kratky tak si ho zime ako chceme a nemoralizujme co je spravne a co nie,je to diskutabilne....Tesme sa,robme to co nam spravi radost.....kazda ktora do toho ide vie do coho ide.....a muzi maju ine myslenie ako zeny,tazko to chapu,vlastne to pochopit nemozu....nezamyslajte sa preco, naco zaco,ale zite a robte tak aby ste boli spokojniiiii

petronela

ggogo zdá sa mi, že už si vyčerpal svoju slovnú zásobu. keď nevieš čo povedať začneš útočiť, ale hlavne že ty si pochopil o čo tu ide
tak si to len mysli a maj sa fajn

ggogo

Vidim, ze si vobec nepochopila o co ide. Vies co, daj si tiez tie silikony, ak ich este nemas, mozno sa tym zdvihne aj tvoje IQ.

petronela

ggogo,kľudne môžeš byť bez zubov a nezomrieš od hladu ,no nebudeš môcť trebárs jesť oriešky ,alebo sa budeš hambiť usmiať .Bóže čo to píšem ty a hambiť . Ja viem zabudla som SEBAVEDOMIE,