Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pegy

Trin mas pravdu ,urobme si radost! Deti uz mame uvidime ako dopadnu tie ktore su tak proti tomu po 2-3 detoch a ako budu spokojne s tymi supkami co im tam potom zostanu a ako sa potom budu obdivovat v zrkadle.Mozno az potom pridu na to preco to podaktore podstupujeme.Aj ja idem ty kedy?

venuša

Ja som sem písala vlastný názor na vec, a svoje vlastné skusenosti. Ani jedným slovom som vás nechcela od toho odhovoriť, aj som to tam jednoznačne napísala. Robte si so sebou čo len chcete, vobec ma to nazaujíma. A ivica, máš pravdu, ked si staršia,po dojčení, to je celkom iné, to viem pochopiť. Ale to nie, že 18 ročné baby pobehujú po ulici s umelými prsiami, len preto, lebo velké prsia sú krajšie, a sú spokojné so svojím životom, lebo so silikńmi si vyriešili svoj najväčší problém. Ja by som tiež chcela väčšie prsia, ale nie umelé. A trin, len si daj silikóny, nezaujíma ma to. Dúfam že ťa to poteší!

ivica

Kriste Trin, ale si nam to nandala, ale vdaka bohu za to, ja sa stale snazim len po dobrom a co z toho. Ja tiez nikoho nesudim kto ako zije, s kym zije, co robi vo volnom case a co naopak nerobi, ako naraba so svojimi peniazmi, ci hazaduje, ci pije , fajčí,každý ohrozuje svoj život už len tým že žije....milion veci by som mohla kazdemu vycitat vlastne vsetko by som im mohla vycitat co je len trochu inak ako robim ja. Ale preco by som to robila, co nie som normálna??!

trin

A VY OSTATNI ALEBO OSTATNE!
NAco sem stale prispievate? myslite ze niekoho tym odradite? Aj tak si myslim,ze je to len slepa zavist,ze na to mame prachy a guraz.TAk vas otravujeme nasimi "silikonovymi kozami" a stale sem budete pisat,nechapem. Mna nebavi rybarstvo,taknebudem na taku stranku prispievat a otravovat tym ludom zivot a vypisovat im ze su tichi blazni... KAzdemu,co hrdlo raci
PS a uz vidim ako si tie male prsia obdivujete v zrkadle a na kupku v bikinach,ked okolo vas prejde baba s prsiami.:)))

trin

Ivica,
na co to niekomu vysvetlujes a argumentujes.Nikoho do toho nic.Aj ja mam male,raz mi to vadi,raz nie,ale uz to neriesim a idem.Teraz alebo nikdy! kedy? Ked budem mat pätdesiat?potom sa uz mozem na to kaslat,odjakziva su symbol zenskosti plne prsia,tak preco si ich nedopriat! mne osobne sa male tiez nepacia.a nedavam si ich kvoli muzom,to by bolo to posledne,ale kvoli sebe.

ivica

venuša
v 22-ke som to tiež neriešila ,si si ale ty istá že budeš taká spokojnučká ešte aj o 15 rokov ,po dvoch deťoch, ked ti z toho nič ostane ešte aj splasnuté nič...?! A neviem prečo stále debatu obraciate iba na mužov - či sa im to páči alebo nepáči,ak si myslíte že to robíme pre chlapov, tak ste to žiaľ vôbec nepochopili...U žien je normálne a prirodzené, že majú prsia, to že ich nemajú je naopak čudné..