Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

jezisi Mely to je mi moc luto, tak si sa tesila /tak ani Guba/ neni superman, je to tak , viac zalezi na stasti a na tom ako telo zareaguje ako na dobrom mene lekara... co on na to vravi, preco tie komplikacie? prajem vsetko dobre..

mely

Ahojte, som 2 mesiace po operacii a som nestastna. Jazvu som uz mala ok, no po mesiaci mi zacala z lavej jazvy vytekat zlta tekutina.Uz mi to znovu zasival no stale sa to nezrastlo..vkuse to prelepujem a chodim k lekarovi kazdy tyzden, da mi tam lepidlo, chvilu drzi a potom sa mi znovu jazva otvori a vyteka. Kamaratka ktora bola na operacii v ten isty den ako ja, mala rovnaky problem ako ja, dnes jej implantaty vybrali:( bojim sa, ze ma to tiez caka.. Dievcata, ktora ste po operacii, mate tiez podobnu skusenost? dakujem

nika111

ahojte baby. Aj mna to veru čaka.velmi sa tešim,ale ma dost znervoznuje,že ja idem do Piestan ku Juraskovi a nikdo ho tu nespomina.ja som objednana na oktober,takže ešte si doma zarozmyslam.Je tu niekdo kdo ide tiež tak?papa

sedmikraska

Ale no tak ggogo, zobud sa, nova doba! Inak chodis snad cez leto po vonku nahy? Ved je to prirodzene. S tvojim sebavedomim sa asi za svoje telo nehanbis.