Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

trin

mam okruhle,ale nie tie klasicke co si prisne drzia ten tvar kruhu,ale tie co sa po stlaceni svalom menia na plnsiu kvapku ako anatomy lebo mam dost siroky prsny sval z cvicenia a tie anatomy by boli asi uzke.tie tvoje ml to je asi kolko cm obvod ,aku mas vysku? kolko stoja krvne vysetrenia na priamu platbu?

livaa

trin
drzim palce v decembri,ja mam 290ml bola som u Kacmara,ale poviem Ti mohli byt aj troska vacsie,ale aj tak som spokojna....chces okruhle alebo anatomicke lebo tam sa to lisi,okruhle pososbia vacie ako anatomicke ked maju rovnaku ml.....

mely
to mi je luto,ze mas problem,snad sa ti to zahoji a prejde to....drzim palce

trin

idem 3.12.,skor sa mi neda.Bola som aj v Ruzinove u Fedelesa,ale ten bol maximalne suverenny,uz som mala pomaly pocit,ze sa mi uz nic lepsie nemoze stat ako dat si spravit silikony.pomaly tvrdil ze to nema ziadne rizika ,no ale nie som blba. Potom som chcela ist do KE kuKacmarovi,ten sa mi zdal fakt super,ale technicky by som tu vzdialenost asi nezvladla to by som na jedno vysetrenie absolvovala asi 600km.Tak potom nakoniec Guba,celkom si ho chvalili.Najprv som si s nim pisala,bol celkom fajn,ale v skutocnosti je suverennejsi.Nakoniec som sa rozhodla pre neho.Uz som tam bola 2x.len nechce robit velke prsia lebo jemu sa vraj velke nepacia a to mi na nom nesadlo,ved to je jeho subj.pocit a ja si to vsetko platim,tak by sa mal riadit aj trosku mojimi predstavami.JA mam157cm,ze tak max 300ml ale ze zvolil by radsej menej,no mne sa to az tak vela nezda.Tak budem trvet na 300. TO som prekvapena s tym Melynym pripadom.

trin

Ahoj mely,to my je luto,dnes od rana na teba myslim,ja tam mam termin na december.Je fakt suveren!ja by som na tvojom mieste si dohodla a zaplatila konzultaciu u konkurencie,s tym ze nemenuj kto ta operoval.Uvidis co ti povie iny odbornik.To vies, peniaze sa lahko vezmu za operaciu,ale uznat reklam.to uz ide tazsie.Ked vravis,ze ste boli s kamoskou naraz v jeden den,myslim ze nastala asi chyba u nich,mozno nozokomialna nakaza alebo co,ale to je len moj nazor.To by bola velka nahoda,ze by telo netolerovalo implantat u dvoch jedincov naraz a este aj v jeden den.Ale nahoda je blbec,ze? a ak si myslis,ze nastala naozaj chyba a bude mat taky nazor aj nezavisly doktor,tak to ries dalej,mozes to pohnat na urad pre dohlad nad zdravotnou starostlivostou. Ale opakujem to je len moj subjekt.nazor,ja by som to riesila takto.TAk vela stastia a daj vediet ako si dopadla.

mely

Dakujem fixa, zo zaciatku boli aj moje pekne, teraz je pekne len prave,na lavom sa mi zacala trhat jazva, dnes je opat vacsia diera cca 8mm a tecie mi to po tele, stale menim naplaste s hrubou gazou..

fixa

akurat som vcera citala clanok v bajecnej zene o silikonovych prsiach, je tam foto pred a po a su fakt pekne,robil ich mudr.guba.tie problemy ti mely nezavidim,urcite je to bolestive,drzim palceky nech sa to hoji

mely

Kedze ta kamaratka ma uplne rovnky problem ako ja(teda mala, lebo jej ich dnes vybral), rozmyslala som ci sa nam tam nedostala nejaka infekcia.. Som nespokojna s jeho pristupom, ako keby to bola len nasa chyba a sme ho obtazovali. Este mi aj dal nejake naplaste ktore mi rozleptali zdravu kozu pod bradavkou, mam to cele cervene, stipe to a aj z toho mi vyteka ta zlta tekutina, mam prelepene celo prso...
Ivica, ty ides kedy?