Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

trin

Fixa,ty asi toho este nemas moc nacitaneho,ze? To ze sa rozhodnes pre tento druh op. ja len na tvoje riziko,nie je to operacia,ktoru hradi poistovna,pretoze je to cisto esteticka zalezitost,pretoze i male prsia si plnia svoju funkciu rovnako ako hociktore ine,v tomto pripade na velkosti nezalezi.Preto je na tebe,ako sa zariadis a musis poznat vsetky rizika,mysliet na ne.Ak vsak tuzba presahuje vsetky mozne problemy,tak chod do toho za kazdu cenu.Pred tym podpisujes papier,ze nerucia za efekt.

fixa

mely a to su peniaze za zakrok nenavratne prec?? ani prsia ani peniaze,to je ozaj velky risk!dohoda s lekarom nie je mozna?

trin

Mely,co keby ste isli k tomu chirurgovi s kamoskou naraz.mate v ruke aj nejaky papier z ULK? nejaku prepustaciu spravu

trin

Mely,dobre,ze si si dohodla konzultaciu u ineho,neverim tomu,ze ste mali na prd imunitu.daj si spravit este testy na bunkovu a humoralnu imunitu,ale to budes musiet u alergologa.ak budu dobre,za meiac bez akelkolvek liecby sa urcite len tak neupravia.v tom pripade by to nebolo imunitou.Odkaz kamoske,nech nezufa a bojuje,musi sa to nejak vyriesit.implantaty si mala vziat a vyhodit doma,co ak sa niekomu este zidu.

mely

Trin, to si aj ja pamatam, ako mi G. povedal, ze sa mu nepacia velke prsia. Chcel mi dat 250cc,prehovorila som ho na 275cc. Teraz nosim podprsenku 75C, aj B mi je dobra ale pohodlnejsie sa citim v C.

mely

Fixa, kamoska si uz nechce dat znovu implantaty. Tu bolest uz nechce zazit,bolelo ju to mesiac vkuse.Uplne sa jej tie prsia zhnusili, lebo mala s nimi iba problemy. G. to vysvetlil tak, ze mame asi zlu imunitu.

mely

Ahojte,
dnes som sa mailom objednala k inemu chirurgovi.Odpoved a termin dufam dostanem coskoro. Dnes to mam zasa o trochu viac roztrhnute.. :( Mam strach, aby sa mi cez otvorenu ranu edostala do tela nejaka dalsia infekcia.. Myslim si aj ja, ze to nie je nahoda, ze obe s kamoskou sme mali rovnake priznaky. Isli sme na operaciu jedna po druhej. Jej vybrali implantaty a rezy zasili, peniaze nevratili,implantaty si tam nechali,uz by jej boli nanic doma na policke. Okrem toho, ze si pritom clovek vytrpi dost bolesti, je to velka zataz aj na psychiku. Stoji dost odvahy rozhodnut sa pre operaciu a potom sa 2 mesiace trapit a nakoniec idu aj tak von:( Som zufala..

fixa

mely prosim ta prepac ze som taka zvedava, ale ked chirurg tvojej kamoske vybral implantaty(obidva?) potom co spravi, neda jej nic a zasije prsnik naspat?a za aky cas jej da potom druhe impl.?a ako zdovodnil tieto vase potiaze?

livaa

trin
aj ja mam pekny spad,ze nemam gule,aj sestricka vravela ze vyzeraju ako kvapky.....nosim podprdu 75C...ale ml je na kazdej individualne,to zavisi od typu terajsich prs,a vysledok je ini u kazdej hoc by mali rovnake ml.....prdoperacne uz si nepamatam kolko som platila ale viem ze na druhy den som mala vysledky, 500sk???