Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mely

micinka, ked si precitas moje starsie prispevky, zistis o co ide. V skratke - mam silikony 2 a pol mesiaca a po mesiaci sa mi otvorila rana, mam tam asi nejaky zapal, nechce sa mi to zrast a stale mi odtadial vyteka tekutina..

mely

Ahojte, zajtra idem na reoperaciu. Vyberie mi implos, vycisti, vrati...Bojim sa narkozy...Drzte mi palce, nech uz sa teraz vsetko dobre podari

zuzuuk

Moja praca vyžaduje viac sily tak ešte nie.Inak najhoršie je vstavanie,človek si fakt dosť pretrpi ak chce prsia.Ja som bola v PO a mam 350cc. Na každom tele to ale inak ukaže.Tak držim palce všetkým.

boba2345

@zuzuuk, kde si bola ty?? AKo sa citis?? Bola by si schopna aj robit??mna to caka o mesiac - Guba...300 anatomicke...

ahoj

zuzuuk

Ahojte ako čitam niektore vaše prispevky je mi ľuto čo sa vam stalo. Ja som tyžden po operacii a zatial sa citim fajn len spanok keby bol lepší.klop klop klop musim poklopať.