Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miška

Čudujem sa všetkým silikonkam????jA BY SOM SI DO SEBA TAKÚ UMELINU V žIVOTE NEDALA.MANŽEL MA MA RAD TAKU AKA SOM A VRAJ KEBY SOM MALA SILIKONY NEBOLA BY SOM TO JA VZDY BY VEDEL ZE TAM MAM NIECO UMELE A TO BY HO ODRADZALO SU DOLEZITEJSIE VECI V ZIVOTE AKO PRSIA!!!!CO TAK ROMANTICKA DOVOLENKA???kAMOSKA NATO DOPLATILA A TERAZ BY DALA VSETKO ZATO ABY SA TO VRATILO SPAT:::JE MRZAK MOMENTALNE V kOVACOVEJ..MOZNO BOLA JEDNA Z 1000 ALE BOLA!!!!!

silvia a

Ahojte,sice s tej dnesnej konzultacie nebolo nic(manzel to troska poplietol)ale zato je taky sikovny ze mi hned vybavil na zajtra a pondelok vysetrenie,v utorok si "vyberem" a v piatok idem pod "noz"!!No povedzte nieje senzacny???

veny5

Ahojte krasky, prosim vas, nie je niektora, co bola na reoperacii z dovodu, ze si chcela dat povodne silikony vymenit za vacsie? Ak mate skusenost, tak sem pisnite. Dakujem, pekny vecer :)

livaa

ivica,silavia a
Ja som napriklad ziadne tabletky nebrala,vedela som to zniest,bolest sama o sebe nieje,len pri pohyboch a najma ked sa polohujes,ved uvidite same ako to budete znasat,to je individualne. Tabletky by si mala dostat pri odchode,aspon u mna to tak bolo ale ja som ich vratila....

ivica

hladať v poradni nie v článkoch, je tam aj dosť info, pre odhodlavajuce sa, ale aj dost kritiky, aj hrubych nazorov, pre kazdeho nieco, a chvala bohu, kazdý sa aj tak nakoniec rozhodne podla seba....

ivica

no detto, trojrocne dieta, operacia 12.9. tyzden dovolenky max 10 dni a musim byt schopna robit kancelarsku pracu. Co je dobre uzivat od bolesti? Predpisu mi? Alebo si uz mam nieco pozhanat? Bolest znasam relativne dobre, ale musim vediet fungovat popri tom,...

silvia a

Najskor chcem podakovat Ivici za info:o)
Zajtra idem na konzultaciu,mozete mi povedat priblizne aku dobu po operacii musim lezat a kedy budem moct aspon nieco robit,viem ze je to individualne ale mam male dieta tak si to potrebujem neako poriesit.Dakujem

livaa

mely
drzim palce aby si uz konecne nemala problemy,snad to pomoze ked ti to vycistia,potom daj vediet co a ako.....a tu narkozu ti nezavidim prezit este raz,najma ked si po....pa