Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janiq

Ahoj, ja mam uz skoro 4 roky, ale chcela by som ist na reoperaciu - vymenit za vacsie. Cakam, ci sa mi ozve nejaka baba, co uz nieco take absolvovala.

fixa

mely, prajem dobrucke hojenie a ako si zvladala pocity pred reoperaciou?aky bol lekar? a platila si aj za tento zakrok?

mely

Trin, ja som za vysetrenie krvi a mocu neplatila nic, lebo moj lekar uviedol ako dovod vysetrenia beznu operaciu, nie esteticku. Na internom som platila 500skk.

mely

Ahojte, Livaa dakujem:) Uz sa pomaly zotavujem, po narkoze mi bolo zle a citila som bolesti. Infuzie mi pomohli na bolest a doma ibuprofen. Zatial to vyzera fain, dufam, ze to takto vydrzi a jazva sa dobre zrastie! Silviaa, Trin, Ivica, drzim vam palce, nech sa vsetko podari a ste spokojne!

silvia a

Ahoj Trin,takze za vysetrenia som platila: na internom vysetreni za vsetky 1000sk,a za vysetrenie krvi a mocu 550sk,to je vsetko.za ostatne nic:o)
Robit mi to budu v nitre v PJNCH(prva jednodnova chirurgia v nitre)neviem ci ti to nieco hovori a operaciu bude robit primar Mladek,taky mlady pekny doktorcek:o))
Ja sa na anestezu tesim,pekne si zaspinkam aked sa zobudim budem krasna:o)),to ako keby si vysnivas nove prsia:o) pekny sen no nie??

trin

Ahoj Silvia a,kolko ta prosim vysli tie vysetrenia,ak mozes tak cenu kazdeho zvlast nech si viem nachystat.ja mam tiez problem so srdcom,tak sa najviac bojim anestezy.ale vraj by to nemal byt problem.A ku komu ides?ja ku Gubovi.dik

Miska,ja som uz zazila romanticku dovolenku smalymi prsiami,tak teraz chcem zazit romanticku dovolenku s velkymi,nech to mozem porovnat:) A ta kamoska nie je v Kovacovej kvoli nevydarenym prsiam,to mi nehovor,lebo v KOvacovej sa rehabilituju pacienti s ochoreniami chrbtice,pohyboveho systemu...

silvia a

Ahoj Ivica,dakujem.Dnes som vybavila vsetky vysetrenia,ale este musim ist v pondelok na echo(na ekg sa im nieco nezda:o(,do dufam ze bude vsetko ok!Moje pocity su zatial super velmi sa tesim a manzel este viac,nieze by nebol spokojny ale povedzte mi, ktoremu chlapovi sa nepacia velke prsia??Nepoznam..V utorok idem na konzultaciu,len dufam ze ma nebude doktor prehovarat na mensie!Chcem aspon 300ml,no uvidime...
A co tyka tej romantickej dovolenky,mam za sebou dve,takze mi chybaju uz iba krasne prsia:o))
Miska,tvojej kamosky je mi luto,ale keby mam mysliet iba na to zle tak by som ani z domu nemohla vyjst,ja hovorim kto ma co sudene to sa mu stane,bohuzial taky je osud....

ivica

tak silvia a drž sa a potom podaj správy...a ešte napíš pocity, ako sa to bude blížiť....takže 31.8. ?
Veľa šťastia a pekné prsia a potom ešte tú romantickú dovolenku, to už bude o niečom...