Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sony.k

Ďakujem ti za dobrú odpoveď. Myslím, že to bolo konečne niečo poučné čo si teraz napísala, aj pre ostatné dievčatá. Škoda, že ten email nie je tvoj mohli sme si sem tam vymeniť názory. Ahoj.

janiq

Jo a este, ze uz si presne nepamatam, za aky cas som bola uplne fit, ale tusim, ze tak 2 tyzdne som mala obmedzeny pohyb od pasa nahor. Nemohla som dvihat ruky nad hlavu a robit s nimi rychle pohyby :). De facto som prvy tyzden prelezala kvoli tym bolestiam. Ale najhorsie bolo spanie, lebo aspon pol roka som musela spavat na chrbte, ale aspon nejako tak, co bol dost problem a vela noci som doslova prebdela, lebo som bola zvyknuta spinkat rozne pokrutena :) a hlavne na brusku.

janiq

Bola som u MUDr. Pikulu v BB. Stalo to cca. 65 tis. komplet aj so silikonmi. A rekonvalescencia prebehla ukazkovo :) len som mala prve 2-3 dni extremne bolesti, lebo som mala viac pevne prsne svaly ako je bezne (z posilnovania). Ale inak sa mi to krasne a rychlo zahojilo. A pod pazuchami mi do roka uplne vybledli jazvy...dnes sa mi uz ani nechce verit, ze som vobec bola na op.

janiq

Sony: ahojky, ups s tym emailom som to prepiskla :)nie je totiz moj... ale mojej najkamosky. Myslela som, ze sa musi uviest email, ale nechcela som davat moj :))) Kamoska bude rada :) ked si precita mailik, chi chi. Apropo, vec sa ma tak, ze vsetko je ok, len ja blbec som sa dala nahovorit len na maly objem, aby to vyzeralo prirodzene...no a vyzera to az tak prirodzene, ze si to nikto nevsimne :) a aj tak musim nosit vystuze :o) a to uz nechceeeem, chcem mat normalne podprsenky, bez vankusikov :)

sony

ahoj janiq. poslal som ti aj email ale asi si ho nečítala. Takže vravíš, že nie je žiadny problém a túžiš ešte po väčších. Zmenilo sa niečo v tvojom živote po operácii

sony

Nemyslím si že to kôli tomu čo bude ak budú mať 70 trba teraz zavrhnúť. Práve naopak ak to pomôže k získaniu sebavedomia alebo inak a nie je to na úkor zdravia tak to schvaľujem.

nell

mám taký pocit, že vy ste tu všetky machnuté - myslím tie čo si máte, alebo si idete dať silikóny, a čo bude o 15 rokov.. ďaľšie, a o ďaľších 15 rokov ... bude vám visieť koža, čo tak nad tým porozmýšľať s čistou hlavou pipenky, budete 70 ročné babky so silikónmi, alebo s ovisajúcimi prsami, som zvedavá komu s budete potom páčiť ... :-)