Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silvia a

Ahojte,ani neviem co mam pisat ale nieco musim:o) dnes mam konzultaciu,velmi sa tesim ale zaroven som strasne strasne nervozna,ved piatok sa uz blizi!!!Neviem no mam stale taky pocit ze sa ho nedockam,nemozem uverit ze uz za par dni bude zo mna nova kocka:o),moje pocity su rozne,raz sa tesim neviem sa dockat,inokedy som nervozna,myslim nato ako dopadne operacia,ci sa nieco nepokasle,tajne dufam ze to nebude velmi boliet,ako rychlo sa zotavim,ale najviac myslim na konecny vysledok,ci budem spokojna,ci nebudu male(to ma najviac strasi).Uvidime,vsetko sa rozhodne po dnesnej konzultacii.Urcite sa ozvem ako dopadnem.Baby len nieco piste,prosim vas!Hoci co,lebo mam taky pocit ako keby som chodila sama na tuto stranku.

fifka

Mici,
asi mas pravdu v tom, ze kamoska ma jednu bradavku nizsie preto, lebo mala jeden prsnik mensi a oba implose ma rovnakej velkosti. Ja mam to iste - jednu bradavku o takych 8 mm nizsie, ale nenapadlo ma, zeby to suviselo prave s tym.

mici

Joza

Dakujem,si zlata.Aj kamoska to ma tak,ale to preto,lebo jeden prsnik mala vacsi ako druhy a mala rovnake implantaty-myslim velkost.Ak to aj u tebe tak bolo,tak keby si si dala jeden implantat takej velkosti a druhy len o malinko ml mensi alebo vacsi,tak myslim,ze by to bolom ok!!!Tak to robia pri takychto problemoch ak je ta asymetria teda dost velka.

joža

Mici,ja mám okrúhle implantáty a nikto si to nevšimol že sú to silikóny.Len ľavú bradavku mám nižšie ako pravú,nenám to rovnaké a preto dlhší čas uvažujem o výmene.Ale s okrúhlymi silikónmi som spokojná,fakt nevyzerajú ako lopty.Držím ti Mici palce.

mici

Janiq!

A este,s tou vymenou to nieje ziadny problem.Akurat musis vsetko znova absolvovat a budes si platit zas celu sumu.Inak je to bez problemov.

mici

Mely!!!!Velmi ti prajem aby sa ti to uz zahojilo a myslim,ze teraz to uz vynde a jazvy sa ti zahoja-mam taky pocit neviem preco.Viem ako trpis,uplne to chapem aj ja som dost trpela.Ja by uz bola uplne mimo z toho.Velmi ti drzim palce a myslim,ze to vycistenie bolo to najlepsie co mohol spravit!!!!Vela stastia...

mici

Ahoj Janiq a Joza.Baby mna to tiez caka uz teraz vo stvrtok,tiez u Pikulu.Ake mate baby silik.okruhle alebo anatom?Ja mam okruhly ale bojim sa,ze to bude ako lopty.Mam nizky profil 325ml.Ale mam dost velke svoje prsia.Som ja uz totiz po jedenj operacii prs-Mastopexii.Ak mate okruhle ste spokojne???

joža

Ahoj Janiq.Chcela by som sa ťa opýtať aký je dr.Pikula.Ja som bola pred 5 rokmi tiež v B.B. ale mňa operovala dr.Kernerová.Ja mám vysoký profil 280 ml a tiež si myslím že je to málo.Kedy chceš ísť na reoperáciu?

janiq

Neotravujes :), rada vzdy poradim tomu, kto ma zaujem a ak mam s konkretnou situaciou skusenost. Ak mas na mysli velkost, tak mam nizky profil a objem 240 ml, co je malicko, lebo som fakt nemala prsia a som aj vysoka (171 cm, 51 kg) tak sa to straca :))