Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

trin

Ahoj MArselitta,
mala som sa rozhodnut medzi anatomy a gulate,ale nie tie klasicke,ktore si drzia prisny tvar polgule ked su vlozene,ale tie druhe co po stlaceni impl svalom vytvoria plnsiu kvapku ako anatomy,tak som sa rozhodla pre tie plnsie,myslim ze som si vybrala Menthor a dokopy ma to stoji cca 75000 sk

trin

No aj tak to musim absolvovat cez nu lebo je moc super,stara sa,tak sa mi zda,ze by to bolo nefer voci nej a nechcela by som aby mi dala kartu do ruky,nech si najdem noveho osetrujuceho lebo je moc snaziva. no uvidime. A moj gynekolog,keby si hi videla,tak neveris ako vypada na svoj vek 58 rokov.Typovala by si mu takych45 max.Super vohoz,uces,tvar,no super.Ten ma urcite uz nej upravu za sebou,daval robit prsia aj svojej priatelke,tak hadam to pochopi:)

ivica

trin,
ja som sa tiež bála povedat obvodnej aj mojmu ženskemu, ze co to "vymýšlam". Uplne som ich preto obišla. Interklinik mi vybavilo všetky predoperačné vyšetrenia aj USG prs,cez nich, súkromne, ale bude ma ta sranda stat navrch 3000 Sk. A tiež mi zohnali špecialnu podprdu, takú elastickú ako treba, ale s vystrihom, lebo v ponuke mali len tie ku krku a neviem čo by som si 6 tyždnov obliekala, kedže potrebujem nosiť saká.Ja som moc spokojná s ústretovosťou ale sú drahší celkovo ako inde.

trin

Mely,bola si na reop.v ULKu? dufam,ze si neplatila.NO neviem,ci moja doktorka mi to napise ako klasicku OP,ona je moc pedantna,asi ma bude aj trochu hresit,ze co vymyslam:)

trin

Silvia a,tak u mna ta konzultacia prebiehala tak,ze som mala milion otazok a GUba mal zo mna uz nervy.LEbo ja som uz riesila az take veci,ze co ak sa nazadaria, co ak si nieco po rokoch najdem,co potom?UZ bol pekne vytoceny,ale jemu sa to povie,oni to maju ako rutinu a len my baby sa na to pozerame aj z druhej stranky. Ale inac poho,Povedal ze max275-300 ale budem trvat na tych tristo lebo vidim ze baby mohli mat aj o cislo vacsie,ked sa videli po zahojeni.Nieviem o NR som nepocula,maju dost skusenosti?

ivica

silvia a,
napisem ti vecer z domu, aspon uz budes mat dojmy...musim pracovat a kolegovci mi sem cumia, ale nevedia na co cumia, lebo som rychla a akciu z 0 na 2 tajim ako sa len da...

silvia a

Ahoj,
Ivica ty si zlata dusa:o)
Konzultaciu mam o tretej,som zvedava ci doktor radsje neujde,tolko otazok mam pripravenych:o))Inak troska sa aj obavam ci vobec nieco zo mna vyleze,pretoze doktor je mlady a pekny,a to je ine ako ked sa bavis s doktorkou:o)
Menzes aj mne super vysiel,presne na operaciu! Ja taktiez riesim antikon. co uz..Len horsie je ze teraz mam dost tvrde prsia a zacinam citit aj krize...
Ak chces mozme pokecat aj cez mail alebo mam aj msn,skype,icq....
moj mail hladaj5@azet.sk

ivica

Ta konzultacia je srandovna vec, priprav sa na čudné premerávanie,kreslenie fixou po hrudi, fotenie, otázky a odpovede na telo...
Implose boli pohodene na stole, len som tak zazerala na ne a pichala do nich prstom...

ivica

Ale nechodis sem sama neboj sa,ale niektore sa uz nechceme az tak zdoverovat,lebo sa sem napichuju nechutaci,ktorí si chcu len rypnut a hanlivo sa vyjadruju o "silikonkach" no ved uvidis sama iste sa niekto neudrzi...Inak ti zavidim ze si tak blizko,si ma preskocila,ja som mala konzultaciu 9.7. a idem az 12.9 termin bol volny,ale mam doma dve deti a tak som nemohla cez prazdniny.Tiez mam take pocity,ze mi na poslednu chvilu do toho nieco vleti,tak som stale v strehu,co sa kde deje v robote aj v rodine.Uz som musela zopar veci ako naschval riesit.Napr.menzes,tak som to mala pekne vyratane a tie horucavy mi za tie 2 mesiace v tom urobili humbuk a teraz mam dostat presne na den OP.Slak aby to trafil,ale riesim to hormonalne posunutim.Vydychnem si az potom,az ked to dopadne /dobre/ Ahoj.