Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

baby co ste PO a co sex??, kedy sa uz dalo? A muž sa pýta, či bude problém misionárska poloha....:-)Nepríjemné? bolestivé? Strach že Vám ich "pokazí" ???! Určite vzrušujúce a sexy...
No pardon, ale musím sa spýtat, zatiaľ sa tu o tomto nič nepísalo....

ivica

Mici, diky za adresy s fotkami, to vieš že držíme palce, a podaj hlásenie, hneď ako to len pôjde, čakáme...

modroocka55

Ahojte baby.Aj ja idem 19.9.do BB k Cervenovi .Bola som na troch konzultaciach
v Interklinik,v Leviciach a nakoniec BB.Kamoske robil Cerven pred 5 rokmi a je velmi spokojna aj som ich videla a su fakt pekne.V Ba aj v LV mi chceli dat max.250 anatomicke a v BB mi najskor povedal 250a potom sam zmenil na 275 .Som dost chuda ale dakedy som mala prsia3-ky takze mam dost volnej koze a aj boky mam sirsie tak vravel aby to bolo pekne symetricke.Mate s nim niekdo este skusenost?Najviac sa bojim uspania predsa len nerada by som tu nechala dve male deti.Bude ma to stat cca 60 000

silvia a

Aho Trin,
dotycny doktor,ktory ma bude operovat je nitrancan,ale chodi robit operacie aj do Ba.Inak je dost medialne znami dost casto byva aj v telke,dokonca aj zakrok (uz neviem aky) bol odvysielany,tak som dost prekvapena ze ho nikto, aspon na tejto stranke nepozna.Viem o nom ze robieva zakroky,na ktore si iny doktori netrufnu,a dufam ze sa mu podari aj ten moj!Inak ma bude mat na krku kazdy den!hehe ( dufam ze nie)

silvia a

Ahojte,konzultacia dopadla dobre az na prelozeny termin:o(( Idem az o tyzden neskor takze 7.9,ale som rada ze mi neodporoval pri mojej predstave:o) este aj pridal:o))
Budem mat 350ml okruhle,ale nie tie co stoja jak stlpy,hehe

mici

Baby!!! Drzte palce uz vo swtvrtok idem a zajtra tu uz nebudem.

Silvia a
Neboj aj ja mam take pocity a aj dnes ma chytil strach ci robim dobre-ja len dufam,ze ano.Tak sa potom ozvem.Zeny drzte palce.Pa

trin

Micinka,ked sa rozhodnes pre konzultaciu,tak navstiv viacerych doktorov,aby si sa podla pristupu vedela rozhodnut. a nemusis sa bat tych patnast rokov,to nie je podmienka na reoperaciu.To vsetko zalezi na celkovom vzhlade,ako sa ty citis,ci chces vacsie...zalezi aj na vlozeni implantatu.Mne Dr povedal ze mi da ciastoc.pod sval a ciastoc pod zlazu,vraj potom to starnu tia a pokles prsa vekom ide aj s imlantatom a nie je to take napadne.Inac na iplantaty mas dozivotnu zaruku,tak mozes byt spokojna a na reop.nemusis ist. ZAlezi to od vela veci...

MICINKA

ahojte
aj ja si chcem dat spravit prsia.
len este nemam na to peniaze,ak budem mat tak si ich dam.
len ja sa vobec nevyznam vtom.
aky tvar a pod...
to mi dr.povie?ked pojdem na konzultaciu?
a aky dr.je podla vas naj.
chcela by som ist asi do BA to nemam az tak daleko.
esthetic kliniku poznate?
o nej som vela pocula.
LEN CO PO TICH 15 rokoch ?
toho sa bojim asi najviac.
prosim napiste mi o tom viac .
a mozete mi niaka poslAT AJ FOTO ?
PRED A PO?AK BY STE BOLI TAKE DOBRE :)
ZATIAL dakujem.