Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

alex88

Ahojte,chcel by som sa opytat, ci by mi niektora z vas nevedela poradit.Nechcem tu vypisovat cely svoj pribeh, ale podstata je ta, ze som transvestita s uplne feminnym vyzorom aj postavou, zijem vacsinu casu v roli zeny a chcel by som si dat urobit augmentaciu implantatmi.Nie som transexual a nechcem zmenit pohlavie, len by som si chcel dat urobit prsia.Chcel by som len vediet ci je to legislativne mozne aj ked som biologicky muz a ci by mi tu augmentaciu niekde urobili.Najde sa tu niekto kto by mi vedel poradit?Dakujem

zuzika6

Ahojte babenky,tak 25.1. to čakaa aj mna.Chcem sa opytať tych čo ste po,venuje sa niektora z vas športu?Po akej dobe ste začali znova športovať? Ja chodim na aerobik a hram tenis.Tak ma zaujima na aku dobu to budem musieť prerušiť.Dakujem

guniatko

Baby to fakt tu nikto nie je koho by operovala Dr.Jezovita?....pocula som o nej vselico aj dobre aj zle,chcem sa len s niekym o tom porozpravat...

guniatko

Ahojte babule,ja som sem chodievala pod menom Bejka..
chcem Vas poprosit o radu,uz mam dohodnuty termin u Dr.Jezovitej,mozem si s nejakou z Vas popisat,ktora uz ma po a bola u nej,moc by ste mi pomohli...:-)

Pegy

Sjuzik aj ja som si dokonca sama doma vybrala steh,to je este ok to sa stava lebo ten co som si vybrala tam dovtady nebol len sa tam zrazu objavil,tak isiel von ale raz mi tiez zabudli v prste a museli mi ho koly nemu znova rezat tak to ok nebolo

Pegy

Zdenka volat jej nemusis konzultacie ma od 13-17hod netreba sa na ne objednavat dr.Ježovitová-0910542657 je to priamo na nu a Esthetic-0254415404,0905244577

Livaa

silvia a
ty si uz 4 mesiace po,ze? podla mna ako sa citis na bruchu ked lezis,ci Ta to netlaci,nepobolieva.....myslim ze 1h nebude vobec vadit.....inak ja som uz kolko po a na bruchu spat neviem,vadi mi to....ale u kazdej je to individualne :-)