Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

karolina03

fuj jak si mozete dat nieco take..... prepacte za moj nazor, ale podla mna je to nechutne...
to radsej budem zit s mojimi lentilkami a som spokojna...

zdenka

Ahojte babulky čitam vaše odkazy a poviem vam som stoho uplne mimo bola som uplne presvedcena o dokonalosti dr. jezitovej ale teraz som uple mimo ,pocula som na nu samu chvalu a teraz neviem velmi vas prosim potrebujem sikovneho,dobreho chirurga
ozvite sa budem vam nesmierne vdacna. dakujem napiste

petra2

Dada31,
myslíš, že by to nejakému chlapovi stálo za to? Keby som chcela fotky len tak, na amerických stránkach sú voľne prístupné stovky. Jediný anonymný nick čo máme je tento. Ak chceš, zavolaj si do Estheticu a spýtaj sa Dr. Ježovitovej, či má na 8.1. objednanú pacientku na augmentáciu s implantátmi 400/450. Petra

dada31

Ahoj Petra2...
Chcela som ti poslet fotky ...chcela som ti napisat na nik RP..ale pod tvojou adresou je chlap....neviem preco ale si myslim ze chces od nas ziskat fotky...
dufam ze to nechces zneuzit!!!!

modroocka55

lucia221,
mam 275mlanatomicke eurosilikony predtym som mala poklesle a prazdne dvojky a teraz mam plne trojky .Podprdy nosim C ale niektore C su mi aj male

lucia221

ahojte dievcata. som z BB a chcem si dat spravit prsia. mam 1 dieta a moje prsia su hrozne aspon pre mna je to zly pocit napiste mi dake rady, stranky a hlavne kde tie prsia u ktoreho doktora su fakt pekne, lebo nechcem dake gulky ale pekne prirodzene prsia. u nas viem o navamede v BB ale neviem ako tam prsia robia, keby sa daka z vas nasla a poslala mi info. dakujem lucia

Livaa

petra2
ja som Ti neposlala foto? uz mam zmatok komu som co poslala,je Vas viacej :-)

PEGY
mailovu adresu Petra2 uvidis ked kliknes na jej meno :-)