Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ermi

Ahojte baby, ja som dnes natrafila na vašu diskusiu a hned sa aj pridávam. chceli by sme si dať s kamarátkou spraviť prsia - obe sme kojili a veľa nám tam toho neostalo a aj to čo ostalo nevyzerá vôbec dobre... baby, chcem vás poprosiť, ktorú kliniku a ktorého Dr. by ste nám odporučili? Chceli by sme asi niečo v BA, kedže to máme najbližšie...ozvite sa prosím a poradte. dakujeme

jomi

Ahojte,
ja uz dlhsiu dobu premyslam nad silikonovymi prsiami ale nemam odvahu a ani si neviem vybrat. Tak som hladala niekoho kto to uz ma za sebou a naslo mi to tuto stranku. Takze mozete mi poradit na koho sa obratit, kto je dobry a ako sa to pohybuje s cenami? Dakujem za rady.Jomi

guniatko

Sjuzik...400ml?..nie je to trochu vela..ci k Tvojej postave je to akurat?...mne povedala cenu okolo 74000Sk a zevraj tento rok pojde cena este hore.Kolko si po operacii?..aj si tie jazvy niecim natieras?

zuzika6

Ahojta babenky.To žiadna z vas nešportuje?Pytala som sa,ako to je so športovymi aktivitami po operacii.Dakujem...

sjuzik

guniatko
mne dala 400ml, a spokojna som az na tie jazvy...a predstavovala som si to trosku vacsie...a pvedala ti kolko ta to bude asi stat?

Livaa

montrela
ja som bola u neho,fotodokumentaciu Ti ukaze na pc len mu povedz,nieje problem. Vsetko zavisi kolko operacii ma naplanovanych,ale myslim ze nebudes dlho cakat a musis byt po menstruacii...predoperacne Ti urobia u nich.....potom daj vediet co a ako si dopadla,caf

mariamaria

ahojte baby,chcem sa Vas opytat,ktore uz mate babo a boli ste na plastike po dokojeni ,aky cas Vam odporucil lekar ??mne kazal nech sa u neho objednam az o rok po dokojeni .ale vsade pisu o pol roka ,ze uz moze byt vykonana operacia...tak ja neviem...
a chcem sa este opytat,ma tu niektora jazvu pod pazuchou ???ako sa to hojilo???a ak by som si dala koncom juna silikony a sla by som na dovolenku v polke jula,budem mat este opuchnute prsia a nejake modriny alebo ako to vyzera po ???dakujem...

guniatko

sjuzik navrhla mi hned 350ml pod sval..mam u nej termin,ja som si ho musela skor dohodnut lebo nebyvam na Slovensku,chodim domov kazde tri mesiace,presny datum si dohodneme cez mail,asi prvy aprilovy tyzden..uz sa strasne tesim ale aj bojim.Ty si z jej robotou bola spokojna?..aku mas velkost?

montrela

Ahojte silikonove krasky ;)) vsetkym Vam drzim palce. Uz nejaky ten cas citam tuto diskusiu ale az teraz som nabrala odvahu napisat. Ja mam o 2 dni konzultaciu, neviem sa dockat. Chcem sa len opytat bab, ktore boli v KE v Chirmede u dr. Kacmara, ze ako skoro Vas vzali na operaciu od konzultacie. Do 2 tyzdnov?mesiaca??A zavisi to aj od menstruacie????DAkujem za odpoved. A este ak by som mohla, neviem ci to nie je trufale, ak by mi niekto mohol zaslat foto pred a po alebo len po co ste boli u Kacmara,velmi by som bola vdacna.( vkuse na to musim mysliet,strasne sa tesim) :))