Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

Shandy137 gratulujem!!!Prispej aj do nasej galerie nech si ta okukneme!! Guniatko poslem ti foto ak chces ale urcite ti dr.nieco ukazala.A kedy vlastne ides?

Pegy

guniatko ja som to zvladala uplne perfektne ,na 5 den som uz makala ale je to individualne kazdy to zvlada inak aj bolesti aj pohyby.Stehy?No su tak 5cm ale ja ich mam presne v zhybe pod prsom takze nie su vobec vidiet a pekne sa vstrebali.Bolesti? Ja som nemala bolesti,bol to taky neprijemny tlak na prsiach,pichanie a tahanie a take prudsie pohyby koli neprijemne a vstavanie z lahu do sedu ,ale vsetko sa to da v pohode zvladnut len sme to kazda prezivala a vnimala trochu inak.

ariell

Ahojte baby, mozete mi poradit?Na januar som objednana na prvu konzultaciu s lekarom ohladom silikonovych prs do Medical centra v Ba. Poznate to? Je to tam dobre? Mate s tym dobru skusnost? Kde ste si dali spravit prsia vy? Dikes. Ariell

guniatko

Pegy dakujem Ti moc,pomohla si mi,som rada,ze si spokojna.Tie stehy su Ti moc vidiet?Hovorila mi,ze budu okolo 4-6cm,mam z toho strach ale na sto percent idem,aj sa tesim ale aj sa bojim..ako si zvadala bolest tesne po tom?

shandy137

Tak babuľky už aj ja mám PO tom. Už som presnejšie 3 týždne po operácii. Sem tam ma to pobolieva, ale snáď to bude každým dňom pomenej. Som rada, že som mala možnosť s niektorými si povymieňať skúsenosti a hlavne že ste ma k tomuto vysnívanému kroku odhodlali. Dakujem Vám strašne moc.

Pegy

Guniatko ja som bola u nej pred 4 mesiacmi.Ja osobne som spokojna aj s jej pristupom aj s prsami.Pocity som nemala bohvieake ale nie s nej, ale z toho vsetkeho co ma caka a ako to vsetko dopadne.Nelutujem , pojdem k nej zas ak to bude potrebne aj na iny zakrok.

guniatko

Ahoj Pegy a bola si s nou spokojna?Lebo ja som bola u nej na konzultacii pred troma tyzdnami,je mi jasne ze tie operacie robi ako na beziacom pase,ale nemala som z nej moc dobry pocit.Hned mi navrhla 350ml,pod sval..kolko si uz po operacii,si spokojna?

j

Alex88: skus napisat priamo mail tom doktorovi, o ktoreho mas zaujem. Viem naisto o Dr. Lucakovi z Ostravy, ze operoval aj muza. Pisal o tom v jednej diskusii. Ale isto to robia aj v SR, ako vravim, normalne napis mail a spytaj sa. Vela stastia

larisa

Som velmi prekvapena s toho ze doktor Siska este funguje.
Totalne dDva krat totalne totalne sfuseroval moju operaciu. mam s toho aj fotky mohla som dostat otravu krvy!!!!!!!!!!!!!!!!
davajte prosim pozor, v case ked ma roil robil operacie bez celkovej anestezy!!!!!!!!!!!!!!Pretoze nema anesteziologa.
Pre tie co neviete zomrela mu pacientka pocas operacie prsnikov na sok pred par rokmi bolo to aj v telke
mlade dievca 19 rocne -----dufala som ze uz ako lekar nefunguje poznam ludi co boli u neho . NEODPORUCUJEM.