Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

guniatko

Pegy..dakujem za foto...pre mna su strasne velke ale pekne..a teraz to ako vyzera,nemas nejaku aktualnu foto?..aku mas velkost teraz?

modroocka55

alex88,
viem ze v BB v Roosweltovej nemocnici operoval primar Lehotsky muza na zenu takze si myslim ze prsia by neboli pre neho problem...skus mu tiez napisat maila alebo tiez tan chod na konzultaciu jeden den v tyzdni ordinuje on ...skus tam zavolat a hotovo ...nemas sa co bat ...

ariell

Shandy, Pegy, Guniatko mozete mi poradit dobreho chirurga alebo centrum? Ako tak citam vase odkazy dostavam strach s dr. Sisku ku ktoremu do Medical centra mam ist aj ja. Nie je dobry chirurg? Kam teda mam ist, ktory lakar ci lakarka je dobry? Mozete mi poradit, prosim? Ariell

alex88

Pegy: No ale neviem ci tam dokazem ist ked neviem ako budu reagovat, radsej pockam na mail a az po kladnej reakcii by som siel niekde osobne.Ale myslel som ze ci mi este viete poradit nejake osvedcene kliniky u nas alebo v Cechach.

alex88

j: pisal som uz na kliniku Esthetic, ale este mi neodpisali, tak uvidim ci mi vobec odpisu.Bojim sa, ze si budu mysliet ze si niekto robi srandu.

A Vy ostatne baby mi neviete poradit nejake overene kontakty?Dakujem