Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sjuzik

caute baby, po troch mesiacov po operacii ma strasne bolelo miesto jak jak ukoncuju posledny stich a bolo to take cierne..isla som s tym za doktorkou a ani mi nepovedala ze sory nic iba ze zabudli sme ti vybrat jeden stich tak to uz co je

zdenka

Ahoj Pegy ano pozerala som nejaka Zdenka uz za 4dni ide nato urcitim sposobom jej aj zavidim ale v dobrom, dufam ze jej to vyjde a bude ok.uz keby som ja bola v takom stadiu som zvedava co povie mne ja mam prsia svoje 3 nosim podprdu 80c ,po 2babach a kojeni to uz ale nieje taka bomba tak som zvedava na jej nazor v pondelok by som jej chcela volat. Pegy prosim ta nemas na nu presni kontakt mam nejake cislo ale neviem ci je spravne zatial papa

zdenka

Ahoj Pegy e-mailik som si pozrela dakujem este raz, neviem o tom ze by som Ti este niekde pisala aj tuto stranku to bola nahoda ze som nasla pa pa

zdenka

Ahoj Petka dakujem ja sice niesom este objednana stale naberam odvahu. ale na druhej strane ked sa k niecomu odhodlam tak to musi hned a okamzite vies ako vcera bolo neskoro pa pa

sjuzik

karolina03
ked si so svojimi lentilkami spokojna je to tvoja vec, ale nekritizuj tu nieco co je krajsie ako prirodzene

dada31

Petra2
nemysli si ze nieco proti tebe mam ale to si mohla hnet napisat ze je to tvoj manzel...chcela som ti poslat fotky aby si mala ako taku predstavu...ale ma to dost odradilo nebola by som rada keby ich dostal niekto ini...sory a drzim palce nech ti to dobre dopadne...