Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petra2

DADA31,
vieš, ja zas nemám náladu zakladať si kvôli tomuto fóru anonymný profil, alebo meniť pohlavie v profile, ktorý kedysi založil môj manžel a teraz ho nepoužíva. Len si myslím, že na amerických stránkach, ktoré sa venujú plastike je tak veľa fotiek rôznych báb, že by to musel byť riadny magor, keby sa unúval drankať tu od niektorej fotky.

dada31

Petra nemam pricinu si zistovat u dr. Ježovitovej ci si objednana alebo nie ani ta neobvinujem ....ja len tvrdim ze nik Mbk69 patri chlapovi z BA... presvec sa sama

zdenka

Ahoj Petka, dakujem za podporu po tom všetkom čo som si tu prečítala ti poviem uprimne že mi všetko nieje jedno. Ale asi to tak bude 10 ludi 10 nazorou a nie vždy sa musia zhodnut velmi ti držim palce a dakujem

mickaaa

AHOJTE BABY..potrebujem poradit..chystam si dat silikony aj ja som z BA.ale vobec neviem kam sa vybrat..nemozte mi poradit niakeho dobreho chirurga niekto prosim ??=O(uz neviem koho sa mam spytat..