Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

viktoria6969

ahojte spolubojovnicky!ja sa tiez chystam podstupit plast.op.,ale este neviem kde.dost mi pomahate svojimi prispevkami,pobavia a poradia.ja mam 3deti,32 rokov a vsetky som kojila.tie prsia nie su take hrozne,len sa poriadne scvrkli.vadi to hlavne mne.muz mi to nikdy nehovori,ale urcite by bol za,keby som si to dala urobit.inak rozmyslam ze by som isla do madarska,tam sa mi to zda byt lacnejsie.ja som z dunajskej stredy,takze nieje problem.vyskusala by som aj nasich odbornikov,hlavne ked su niektory taky dobry ako pisete.par konzultacii za to stoji.

ivica

diky za uznania...
apropo, mala som ten text vytlačný pre kamošku, to čo som Vám včera písala a zabudla som to na stole a môj chlap si to prečítal a keď som prišla z práce, nie aby ma povzbudil a pochválil, že čo som si podstúpila a čo som vydržala, ale môj typický chlap sa dotknuto opýtal: "sex - nič moc"...to si ako myslela?!
...:-)) no dovi do po...

dada31

ahoj ermi
ta ježovitova je draha...ja som bola u Gubu a platila som o 10000 menej a mam mentor je to kvalitnejsi silikon ako euro
..Guba je dobry odbornik som spokojna mam 5 tyznov po a jezvy su tiez super...

ermii

zuzika, tak to ti úprimne závidím, že ti bude mať kto pomocť s detičkami... ja sa toho najviac obávam, že to celé zlyhá na tom, že mi nebude mať kto takú dlhú dobu pomáhať s malým...:-(( manžel somnou zostane max týžden a potom neviem čo...mama chodí do práce, a pochybujem že si zoberie dovolenku kvôli tomu kedže s tým vrcholne nesúhlasí...takže tak, ale nechcem predbiehať udalosti, uvidíme ako pochodíme v utorok....babulky, prajem vám krásny víkend, v nedelu som tu z lyžovačky....ahooojte :-)

zuzika6

Ahojte babenky...Ivica,dakujem,dosť si mi tym prispevkom pomohla.Hlavne čo sa tyka tych deti,ja mam dve-sterši mal už 5 je samostatny,ale menšia bude mať 1,5 a dosť často ju ešte nosim na rukach(schody,postielka,vonku...),teraz mam aspoň predstavu ako dlho to nemôžem robiť.Našťastie mam okolo seba dosť ludi,tak dufam,že pomôžu.A posunuli mi termin,takže idem už 24.1. k dr. Trškovi...

ermii

ahojte baby, tak som nás objednala na utorok aj fábrymu aj gubovi.ideme obidve aj s kamoškou. super, že nám to vyšlo v jeden den k obidvom lekárom, aspon nebudeme musieť zhánať viackrát varovanie pre deti... no idem rýchlo baliť veci na lyžovačku, malého som už odviezla k našim...ideme prvýkrát niekam bez neho...:-(( už teraz mi je smutno...

micuška

Ahoj inka69
Dovolala si sa tomu Fabrymu? Ja mam termin 12.02.08. Viem, ze ma volny:
30.01.08 a potom 14.,15.02.08.
Ermii,
telefon na gubu je na tomto fore, len treba citat dozadu.

ermii

ahojte baby, tak po prečítaní rôznych diskusií som sa zatial rozhodla, že sa objednam na konzultáciu k dr. fabrymu a k dr. gubovi. Vie mi niektorá z vás poslať tč na dr. GUBU?????? Inka a ty ku komu teda ideš? držím ti palce:-))) my dnes odchádzame lyžovať, sa veľmi teším, a poviem vám baby, že o prsiach sa mi už aj sníva...:-))))