Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jaja

Ahoj Modroocka. Spominas, ze si bola u Cervena. Ja sa k nemu tiez chystam, napis mi prosim, aky je, ako to dopadlo. Diky

inka69

ahojte micuska a emii:))
...mne sa choroba tahala od oktobra, v decembri som presla dvomi antibiotikami, mala som vysoky zapal v krvi. len preto mam strach:((( velmi nerada by som odkladala operaciu. ak nie su predoperacne v poriadku, operacia sa musi prelozit... v kazdom pripade vam obom VELMI DRZIM PASTICKY!!!

micuška

Jaja,
implantaty maju dozivotnu zaruku, ale len na rupturu a nie na to, ze ich tam budes mat cely zivot. Mozna cesta vymeny je v poprsnej ryhe, alebo dvorcom. V podpazusi sa to nerobi, tak tie ktore maju rez v podpazusi, pri vymene im pribudne dalsia jazva.

Imka69,
aj mne sestricka davala termin 30.01., ale nemohla som pre menzes. Preooperacnych sa tiez bojim, dnes na mna lezie choroba, manzel bol chory tiez, asi som to od neho chytila.
Ja som nemohla ist na operaciu 21.11.07, lebo ma nepustil mamolog, tak dufam, ze teraz mi do toho nic nepride.
Neviem preco, ale doma na PC mi nejde otvorit tuto stranku, mame na figu internet, aspon v robote mi to ide.....

alex88

Pegy: napisal som Ti na ten co sa mi ukazal pri tvojom nicku ked som na neho klikol, ale ked Ti neprisiel tak mi prosim napis na pasek@atlas.sk