Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

jaja
vyrobcovia implantatov davaju dozivotnu zaruku,ale doktor skontatuje ci je nutne ich vymenit alebo nie.....niekto ide na reoperaciu lebo chce bud vacsie alebo mensie.....

zuzana123

ester22, mne na konzultacii doktor povedal, ze kojenie je uplne v poriadku vobec nic zo silikonu nema moznost sa dostat do mlieka. Ja si takisto este nie som ista ako je to s tvarom prs po kojeni, lebo ked je zena tehotna prsia sa plnia takze urcite aj so silikonom by sa zvacsili este viac a potom po kojeni fakt tiez neviem. Ak ma niektora z vas s tym uz skusenosti poradte nam baby.

ermii

DADA, dakujem ti za tč, ja som k dr. gubovi objednaná na utorok. ak môžeš, napíšeš mi prosím celkovú sumu čo si platila, a aké máš implantáty,veľkosť,tvar? a ako sa cítiš 5týždnov po...?

ermii

ahojte baby, už sme doma z lyžovačky...bolo super! :-) INKA69 chcem sa ťa spýtať, prečo si bojíš predoperačných? kvôli tomu že si bola v decembri chorá? myslíš že by ti predoperačné mohli dopadnúť zle a OP by ti tým pádom neodporučili? pýtam sa preto, lebo ja som od stredy na ATB a tiež som chorá,takže ak by som si chcela OP naplánovať na ferbruár/marec, je možné že mi zle výjdu predoperačné?

jaja

Caute baby, mam zaujem si dat zvacsit prsia. Je pravda, ze po 15 rokoch sa implose vymienaju? Ak ano, je to dost zle, toto ma odradza. Napiste mi prosim, ci je to tak. Dakujem